CS Dietética

Información sobre o Ciclo Superior de Dietética

Visita ao hospital Álvaro Cunqueiro

O pasado venres 22 de marzo os alumnos e alumnas do CS de Dietética de modular visitaron as instalacións do hospital Álvaro Cunqueiro de Vigo. Alí puderon ver a organización e funcionamento do seu departamento de dietética e da súa cociña.
Visita ao hospital 1 Visita ao hospital 2

 

Visita á Feira de Conxemar

 

Visita a Conxemar

O alumnado de 2º do CS de Dietética, da modalidade de ordinario, visitou hoxe a Feira de Conxemar en Vigo:

Ademáis de visitar os distintos stands e pormos ao día acerca das novidades relacionadas cos produtos conxelados, disfrutamos dunha fantástica xornada distendida!

I Congreso "Aliméntate ben"

O pasado 4 de maio tivo lugar no Palacio de Congresos e Exposicións de Galicia en Santiago de Compostela, o I Congreso "Aliméntate ben" no que participou o CS de Dietética do IES Chapela. As nosas alumnas María Cordeiro Paz, Carolina Guitián Mariño, Nuria Peixoto Roza e Vanesa Pérez Blanco, acompañadas das profesoras Patricia Pita, Beatriz Tojo e Ana Yáñez, acadaron un accésit e diploma ao mellor proxecto de Educación Secundaria. Moitos parabéns e moito orgullo do noso centro polo excelente traballo que realizastes.    

Sistema nervioso

Enfermidades renais

Dietas sen alérxenos

Ciclo de Conferencias ALIMENTACIÓN SAUDABLE - Nutrición deportiva

Penúltima charla do ciclo de conferencias ALIMENTACIÓN SAUDABLE, nesta ocasión en torno ao tema "Nutrición deportiva". A nutricionista Natalia Albino e a dietista Patricia Dios, volveron a exercer de poñentes para o alumnado de Dietética.

Diabetes mellitus

Contigo - Degustación de froita

   

O pasado luns 26 de febreiro toda a comunidade educativa de Chapela  puidemos desfrutar dunha deliciosa degustación de froita en forma de batidos, macedonia e diversas figuras preparada e organizada polo alumnado de 2º Dietética en colaboración cos alumnos e alumnas de 4º ESO, comandados de novo pola súa profesora de Educación sanitaria, Ana Yáñez. Un magnífico traballo de todos os participantes, inda que as verdadeiras protagonistas foron as laranxas, fresas, plátanos, arandos, granadas, mangos,... Toda una explosión de vitaminas e sabor que fixeron as delicias de alumnado e profesorado. Grazas rapazas e rapaces!

Distribuir contido