Taboleiro

FP Convocatoria de admisión

 

 

 


 

CICLO MEDIO

 

XARDINARÍA

E

FLORARÍA

FP DUAL

CICLO MEDIO

 

APROVEITAMENTO

 E CONSERVACIÓN

 DO

 MEDIO NATURAL

CICLO

SUPERIOR

 

XESTIÓN

 FORESTAL

  E DO MEDIO

 NATURAL

 

 

 

 

Información admisión a ciclos de grao medio e superior

 

 

FP dual. Convocatoria xuño 2019  

 

HORARIO DOS EXAMES DE SETEMBRO 2019

O proxecto dos alumnos de Bioloxía do IES San Rosendo sobre o lobo ibérico gaña un premio a nivel nacional!

O proxecto dos alumnos de Bioloxía O da la miúda, para o estudo do lobo ibérico na comarca, gañou un dos seis primeiros premios aos mellores proxectos científicos do XXXI Certamen Jóvenes Investigadores outorgados polo Instituto da Xuventude (Injuve) e o Ministerio de Ciencia, Innovación e Universidades.

Tres alumnas –María Bouso Posada, Xiana Rego Fernández e Ana Rubal Sánchez– foron as encargadas de presentar o proxecto, que estuda a distribución, a etoloxía e a fenoloxía desta especie nas proximidades do centro educativo, baixo a coordinación do profesor Óscar Chao Penabad

 https://twitter.com/InjuveSpain/status/1141661911475531776

http://xornaldamariña.gal/sociedade/20859-un-estudo-sobre-o-lobo-iberico-do-ies-san-rosendo-de-mondonedo-premiado-a-nivel-estatal/

http://www.cronica3.com/2019/06/1o-premio-no-xxxi-certame-jovenes-investigadores-para-3-alumnas-do-ies-san-rosendo/

Premiados proxectos empresariais dos alumnos de Ciclos Formativos do IES San Rosendo

A Consellería de Educación, Universidade e Formación Profesional fixo entrega dos premios do concurso Lanzadeiras!, enmarcado no programa Eduemprende, que durante o presente curso involucrou a 1.442 alumnos e 171 profesores de doce centros educativos de secundaria da provincia de Lugo.

O terceiro premio foi para os alumnos do IES San Rosendo de Mondoñedo de primeiro curso do ciclo formativo de grao medio de Xardinaría e Floraría e do ciclo formativo de grao superior de Xestión Forestal e do Medio Natural, cunha miniempresa dedicada á venda de plantas aromáticas, de produtos obtidos delas con fins biosaudables, culinarios ou cosméticos, e de fragrancias e fitosanitarios.

 

 

Distribuir contido