IN03 - Digital tasting

Familias profesionais:
Hostalaría e turismo
Centro educativo coordinador: CIFP Compostela, Santiago de Compostela
Entidades colaboradoras:
DOP Arzúa-Ulloa.
DOP San Simón da Costa
DOP Queixo Tetilla
IXP Augardentes e Licores Tradicionais de Galicia
IXP Mel de Galicia
Axencia Galega da Calidade Alimentaria
Obxectivos:

•    Desenvolver unha plataforma web e unha aplicación móbil para xestión de catas.
•    Mellorar a experiencia de aprendizaxe, fomentando a participación activa do alumnado na cata de produtos.
•    Substituír o papel por ferramentas dixitais para mellorar a xestión e a avaliación do proceso educativo.

Síntese do proxecto:

Dixitalización do procedemento de cata, substituíndo as fichas de recollida de datos en papel por un sistema dixital que permite almacenar, xestionar e transmitir os datos de xeito eficiente. Este sistema facilita a realización de catas simultáneas, transmitindo os datos en tempo real, para unha análise máis áxil e precisa.

Participantes:

Persoa coordinadora:
Ramiro Esparís Sampedro.

Participantes:
Alumnado e profesorado de Hostalaría e Turismo.