IN01 - Innovación no sector da hostalería

Familias profesionais:
Hostalaría e turismo
Centro educativo coordinador: CIFP Carlos Oroza, Pontevedra
Centros colaboradores:
CIPFP Camino de Santiago
CIPFP Hurtado de Mendoza
CIFP San Cristóbal
CIFP Hostelería y Turismo de Gijón
CIFP Gamarra
CIFP Leioa
CIFP Juniper Serra
Entidades colaboradoras:
Coesco Deza - Culinaria
Obxectivos:
  • Transformar a formación en servizos de restauración, creando un entorno de aprendizaxe innovador que permita ao alumnado e profesorado adquirir as competencias necesarias para enfrontar os desa íos do sector nun entorno dixital e altamente especializado.
  • Proporcionar unha alternativa alimentaria saudable e accesible a través dunha máquina expendedora de comida de quinta gama, elaborada con produtos locais e adaptada aos hábitos de consumo actuais.
Síntese do proxecto:

Innovación no sector da hostalaría e turismo, no eido dos Servizos de restauración e de alimentación saudable. O proxecto engloba, dunha banda, tecnoloxía aplicada as especialidades de coctelería, barismo, mixoloxía e sumillería, integrando tecnoloxías avanzadas con metodoloxías (ABR) que promovan a creatividade e provan sinerxías co sector empresarial. Doutra banda, o deseño de oferta gastronómica saudable para unha máquina expendedora de comida de V gama, elaborada con produtos de proximidade, cunha oferta adaptada á comunidade autónoma.

Participantes:

Persoas coordinadoras:
Valentina Vázquez Lores
Francisco Rodríguez Prieto

Participantes:
Alumnado e profesorado de Hostalaría e turismo.