IN01 - Innovación no sector da hostalería
- Transformar a formación en servizos de restauración, creando un entorno de aprendizaxe innovador que permita ao alumnado e profesorado adquirir as competencias necesarias para enfrontar os desa íos do sector nun entorno dixital e altamente especializado.
- Proporcionar unha alternativa alimentaria saudable e accesible a través dunha máquina expendedora de comida de quinta gama, elaborada con produtos locais e adaptada aos hábitos de consumo actuais.
Innovación no sector da hostalaría e turismo, no eido dos Servizos de restauración e de alimentación saudable. O proxecto engloba, dunha banda, tecnoloxía aplicada as especialidades de coctelería, barismo, mixoloxía e sumillería, integrando tecnoloxías avanzadas con metodoloxías (ABR) que promovan a creatividade e provan sinerxías co sector empresarial. Doutra banda, o deseño de oferta gastronómica saudable para unha máquina expendedora de comida de V gama, elaborada con produtos de proximidade, cunha oferta adaptada á comunidade autónoma.
Persoas coordinadoras:
Valentina Vázquez Lores
Francisco Rodríguez Prieto
Participantes:
Alumnado e profesorado de Hostalaría e turismo.