IN02 - FPB Healthy van
Familias profesionais:
Agraria
Artes gráficas
Hostalaría e turismo
Industrias alimentarias
Centro educativo coordinador: CIFP Manuel Antonio, Vigo
Centros colaboradores:
CIFP Compostela
CEE Saladino Cortizo
Centros colaboradores:
CEIP Javier Sensat
Entidades colaboradoras:
Supermercados Gadis
Kalekoi
Leire Motor
Carrocerías Tambre
Hostelería, comercios y oficinas
Obxectivos:
• Deseñar un foodtruck enerxeticamente optimizado, empregando paneis solares para reducir o consumo eléctrico.
• Promover a alimentación saudable nos centros educativos.
Síntese do proxecto:
Creación dunha aula móbil de cociña e restauración que pretende implicar o alumnado de FP de grao básico de Cociña e Restauración na divulgación da alimentación saudable e sostible en centros de ensino infantil e primario.
Participantes:
Persoa coordinadora:
Breogán Diéguez Ayán.
Participantes:
Alumnado e profesorado de Hostalaría e Turismo, Agraria, Artes gráficas e Industrias alimentarias.