Skip to Content

Comedor

PROTOCOLO DE ORGANIZACIÓN E FUNCIONAMENTO DO COMEDOR ESCOLAR

AUTODECLARACIÓN COMEDOR CURSO 23-24

A continuación podedes descargar o Anexo II da Autodeclaración do Comedor Escolar, que deberedes cubrir TODOS os usuarios para facer uso do comedor o vindeiro curso 2023-24.

Recoméndase ler as especificacións antes de cubrir a Autodeclaración.

Unha vez cuberta a Autodeclaración, esta entregarase á maior brevidade posible na secretaría do centro.

Instrucións para o pagamento do comedor escolar

O pagamento realizarase entre o 1 e o 20 do mes seguinte ao da prestación do servizo.

A liquidación dos prezos públicos entenderase efectuada para todos os efectos o día 5 de cada mes.

As formas de pagamento serán as seguintes:

  • Pagamento nas entidades autorizadas pola Consellería de Facenda: os centros poñerán a disposición dos suxeitos pagadores os impresos de pagamento. O ingreso das cantidades correspondentes realizarase nas entidades autorizadas. Os pagadores deben conservar os xustificantes do “pagamento para o interesado” e presentar no centro, nos 20 primeiros días de cada mes, os xustificantes de “pagamento para a Administración” debidamente validados.
  • Pagamento a través do Espazo Abalar: os impresos de pagamento atópanse dispoñibles directamente na aplicación. Se se utiliza esta opción, non é necesario presentar xustificante algún no centro educativo.
  • Pagamento a través da Oficina Virtual Tributaria: os pagamentos poden realizarse a través da seguinte ligazón http://www.conselleriadefacenda.es/web/portal/confeccion-impresos de xeito telemático. Débense presentar no centro os xustificantes de pagamento, nos 20 primeiros días de cada mes.

Os incumprimentos no pagamento dos prezos públicos de cada mes impedirán a utilización ao mes seguinte do comedor escolar, mentres non se proceda á oportuna regularización dos pagamentos, para a cal contarase cun prazo máximo de 2 meses.

 

Menú Escolar

O día 15 de marzo de 2024 aprobáronse en consello escolar o smenús alternativos aos xenéricos para o alumnado alérxico ao peixe, marisco, celíaco e tamén por motivo relixioso. 

 

Menú Escolar

 Semana do 27 ao 31 de maio

 * Alérxicos ao peixe e marisco

º Celíacos

- Relixión

 

 

LUNS  

MARTES

MÉRCORES 

XOVES

VENRES

1º PRATO

Ensalada tépeda de brócoli e cenoria

Ensalada de leituga, mazá, millo e queixo

Cocido: garavanzos, grelos, patacas, carne e chourizo.

-  Garanzos, grelos,m patacas e peixe.

Sopa de fideos.

ºSopa de fideos sen glute

 

Pastel follado de xamón e queixo.

*Roliños de xamón cocido  e queixo

ºRoliños de xamón cocido e queixo

- Fajita de queixo e tomate

2º PRATO

Espaguetes con nata, bacon e queixo.

ºEspaguetes sen glute con nata, bacon e queixo

- Espaguetes con nata,  atún e queixo

Luras á romana con patacas.

º Luras á romana sen glute con patacas

*Filete de polo á prancha con patacas

 

Costela de porco ao forno con cabaza á prancha.

-Bacallau con cabaza á prancha

Filete de pescada con arroz

*Filete de xamón de porcop con arroz

SOBREMESA

Froita Xelatina Froita Iogur Froita

 

 

 

 

Novas comedor escolar

Lembrámos a todos os usuarios a necesidade de comunicar as ausencias ao comedor escolar antes das 9.45h da mañá.

Por email: comedor@cpisansadurnino.org

Por teléfono: 881 930 489

 

 

 

 

Distribuir contido


by Dr. Radut