PROGRAMACIÓNS ACTUALIZADAS A 17 DE XULLO DE 2020
1º CS VITIVINICULTURA
2º CS VITIVINICULTURA
LEXISLACIÓN VITIVÍNICOLA E SEGURIDADE ALIMENTARIA
COMERCIALIZACIÓN E LOXÍSTICA NA INDUSTRIA ALIMENTARIA
XESTIÓN DE CALIDADE E AMBIENTAL NA INDUSTRIA ALIMENTARIA
ESTABILIZACIÓN, CRIANZA E ENVASAMENTO
Adxunto | Tamaño |
---|---|
ANÁLISE ENOLÓXICA.pdf | 188.74 KB |
CATA E CULTURA VITIVÍNICOLA.pdf | 176.95 KB |
COMERCIALIZACIÓN E LOXÍSTICA NA INDUSTRIA ALIMENTARIA.pdf | 175.93 KB |
ESTABILIZACIÓN, CRIANZA E ENVASAMENTO.pdf | 182.68 KB |
INDUSTRIAS DERIVADAS.pdf | 175.65 KB |
LEXISLACIÓN VITIVÍNICOLA E SEGURIDADE ALIMENTARIA.pdf | 185.64 KB |
PROCESOS BIOQUÍMICOS.pdf | 183.74 KB |
VINIFICACIÓNS.pdf | 190.15 KB |
VITICULTURA.pdf | 185.37 KB |
XESTIÓN DE CALIDADE E AMBIENTAL NA INDUSTRIA ALIMENTARIA.pdf | 183.18 KB |