Skip to Content

ADAPTACIÓN PROGRAMACIÓNS DIDÁCTICAS

CICLO SUPERIOR VITIVINICULTURA:

ANÁLISE ENOLÓXICO

CATA E CULTURA DO VIÑO

PROCESOS BIOQUÍMICOS

VINIFICACIÓNS

VITICULTURA

COMERCIALIZACIÓN E LOXÍSTICA NA INDUSTRIA ALIMENTARIA

ESTABILIZACIÓN

INDUSTRIAS DERIVADAS

LEXISLACIÓN VITIVÍNICOLA E SEGURIDADE ALIMENTARIA 

XESTIÓN DE CALIDADE E AMBIENTAL NA INDUSTRIA ALIMENTARIA

 

CICLO MEDIO ACEITES DE OLIVA E VIÑOS

ELABORACIÓN DE VIÑOS

EXTRACCIÓN DE ACEITES DE OLIVA

MATERIAS PRIMAS E PRODUCTOS NA INDUSTRIA OLEÍCOLA, VINÍCOLA E OUTRAS BEBIDAS

OPERACIÓNS E CONTROL DE ALMACÉN NA IDUSTRIA ALIMENTARIA

ANÁLISE SENSORIAL

ACONDICIONAMENTO DE ACEITES DE OLIVA

ELABORACIÓN DOUTRAS BEBIDAS E DERIVADOS

PRINCIPIOS DE MANTEMENTO ELECTROMECÁNICO

SEGURIDADE E HIXIENE NA MANIPULACIÓN DE ALIMENTOS

VENDA E COMERCIALIZACIÓN DE PRODUCTOS ALIMENTARIOS

 

 FP BASICA INDUSTRIAS ALIMENTARIAS

ELABORACIÓN DE PRODUTOS ALIMENTARIOS

OPERACIÓNS BÁSICAS DE LABORATORIO

OPERACIÓNS AUXILIARES DE ALMACENAXE

OPERACIÓNS AUXILIARES NA INDUSTRIA ALIMENTARIA

LIMPEZA E MANTEMENTO DE INSTALACIÓNS E EQUIPAMENTOS

AdxuntoTamaño
ANÁLISE ENOLÓXICO 1 CS VITIVINICULTURA.pdf1.49 MB
CATA E CULTURA DO VIÑO 1 CS VITIVINICULTURA.pdf900.44 KB
PROCESOS BIOQUÍMICOS 1 CS VITIVINICULTURA.pdf1.23 MB
VINIFICACIÓNS 1 CS VITIVINICULTRA.pdf981.15 KB
COMERCIALIZACIÓN E LOXÍSTICA NA INDUSTRIA ALIMENTARIA 2 CS VITIVINICULTURA.pdf669.26 KB
ESTABILIZACIÓN 2 CS VITIVINICULTURA.pdf934.03 KB
INDUSTRIAS DERIVADAS 2 CS VITIVINICULTURA.pdf808.1 KB
LEXISLACIÓN VITIVÍNICOLA E SEGURIDADE ALIMENTARIA 2 CS VITIVINICULTURA.pdf682.1 KB
VITICULTURA 1CS VITIVINICULTURA.pdf1.01 MB
XESTIÓN DE CALIDADE E AMBIENTAL NA INDUSTRIA ALIMENTARIA 2 CS VITIVINICULTURA.pdf759.28 KB
ELABORACIÓN DE VIÑOS 1 CM AOV.pdf930.1 KB
EXTRACCIÓN DE ACEITES DE OLIVA 1 CM AOV.pdf677.96 KB
MATERIAS PRIMAS E PRODUCTOS NA INDUSTRIA OLEÍCOLA, VINÍCOLA E OUTRAS BEBIDAS 1 CM AOV.pdf927.07 KB
OPERACIÓNS E CONTROL DE ALMACÉN NA INDUSTRIA ALIMENTARIA 1 CM AOV.pdf795.84 KB
ANÁLISE SENSORIAL 2 CM AOV.pdf669.52 KB
ACONDICIONAMENTO DE ACEITES DE OLIVA 2CM AOV.pdf880.56 KB
ELABORACIÓN DOUTRAS BEBIDAS E DERIVADOS 2 CM AOV.pdf522.23 KB
PRINCIPIOS DE MANTEMENTO ELECTROMECÁNICO 2CM AOV.pdf880.06 KB
VENDA E COMERCIALIZACIÓN DE PRODUCTOS ALIMENTARIOS 2 CM AOV.pdf667.01 KB
ELABORACIÓN DE PRODUCTOS ALIMENTARIOS 1 FP BÁSICA.pdf604.41 KB
OPERACIONES BÁSICAS DE LABORATORIO 2 FP BÁSICA.pdf568.82 KB
OPERACIONES AUXILIARES DE ALMACENAXE 1 FP BÁSICA.pdf483.34 KB
OPERACIÓNS AUXILIARES NA INDUSTRIA ALIMENTARIA 1 FP BÁSICA .pdf453.59 KB
LIMPIEZA E MANTEMENTO DE INSTALACIÓNS E EQUIPAMENTOS 2 FP BÁSICA.pdf456.84 KB
SEGURIDADE E HIXIENE NA MANIPULACIÓN DE ALIMENTOS 1 CM AOV.pdf1022.05 KB


page | by Dr. Radut