TOCOULLES ESTA VEZ ORGANIZAR CON TAREIXA AS AULAS DE EDUCACIÓN INFANTIL , OUTRO DÍA DE XORNADAS GASTRONÓMICAS, ESTA VEZ MOI PRETO DE NÓS, A DEGUSTACIÓN DE PRODUCTOS TÍPICOS DE ARZÚA...
- Decoramos o comedor con murais relativos aos productos elaborados no noso concello, o mel e o queixo
- Buscamos música típica para poñer mentras xantamos.
Foi moi divertido e aprendemos moito sobre estes productos, xa que tivemos unha cata de queixo impartida por Óscar Pérez, Secretario Xerente do Consello regulador da DOP Arzúa-Ulloa e uns talleres do museo vivente da mel de Dombodán, o Enredo do Abeleiro por Amparo.
- CATA DO QUEIXO o luns 16 de xaneiro para 3º de EP
- DEGUSTACIÓN DE PRODUCTOS DONADOS PARA O COMEDOR ESCOLAR o luns 16 de xaneiro
- TALLERES DO MEL o xoves 19 de xaneiro para Educación Infantil
5 anos
4 anos
3 anos