Maio 2014

COCIÑANDO CONTOS

COCIÑANDO CONTOS

O mércores 7-05-14 o s nenos e nenas de 5º saímos ao Pazo da Cultura de Carballo a ver a exposición do traballo do noso cole co motivo da celebración do día do libro. Este ano o tema era Cociñando contos. Tamén puidemos ver o traballo doutros coles, pero o noso é o mellor, e para proba....

 

COCIÑANDO CONTOS

COCIÑANDO CONTOS

O mércores 7-05-14 o s nenos e nenas de 5º saímos ao Pazo da Cultura de Carballo a ver a exposición do traballo do noso cole co motivo da celebración do día do libro. Este ano o tema era Cociñando contos. Tamén puidemos ver o traballo doutros coles, pero o noso é o mellor, e para proba....

 

COCIÑANDO CONTOS

COCIÑANDO CONTOS

O mércores 7-05-14 o s nenos e nenas de 5º saímos ao Pazo da Cultura de Carballo a ver a exposición do traballo do noso cole co motivo da celebración do día do libro. Este ano o tema era Cociñando contos. Tamén puidemos ver o traballo doutros coles, pero o noso é o mellor, e para proba....

 

O COMPOSTEIRO

O NOVO COMPOSTEIRO

Os nenos e nenas de 5º estreamos o novo composteiro do cole. A partir de agora todos os refugallos orgánicos que teñamos os depositaremos no composteiro, para así obter un bo abono para a nosa futura horta.

 

E todos colaboramos...

O COMPOSTEIRO

O NOVO COMPOSTEIRO

Os nenos e nenas de 5º estreamos o novo composteiro do cole. A partir de agora todos os refugallos orgánicos que teñamos os depositaremos no composteiro, para así obter un bo abono para a nosa futura horta.

 

E todos colaboramos...

O COMPOSTEIRO

O NOVO COMPOSTEIRO

Os nenos e nenas de 5º estreamos o novo composteiro do cole. A partir de agora todos os refugallos orgánicos que teñamos os depositaremos no composteiro, para así obter un bo abono para a nosa futura horta.

 

E todos colaboramos...

A COMER FROITA

A COMER A RICA FROITA


A semana do 19 ao 23 de maio participamos  todo o cole no Plan de Consumo de Froita na Escolas. Cada día degustamos unha froita diferente: mazá, melón, pera, plátano e níspero, todos os nenos e nenas xuntos na hora do recreo.

Cada mañá ían  os  pregoeiros de 6º a  comunicar a todas as clases a froita que tocaba comer ese día. Pero non o poñían nada fácil, sempre o facían a través dunha adiviña.

 

A COMER FROITA

A COMER A RICA FROITA


A semana do 19 ao 23 de maio participamos  todo o cole no Plan de Consumo de Froita na Escolas. Cada día degustamos unha froita diferente: mazá, melón, pera, plátano e níspero, todos os nenos e nenas xuntos na hora do recreo.

Cada mañá ían  os  pregoeiros de 6º a  comunicar a todas as clases a froita que tocaba comer ese día. Pero non o poñían nada fácil, sempre o facían a través dunha adiviña.

 

A COMER FROITA

A COMER A RICA FROITA


A semana do 19 ao 23 de maio participamos  todo o cole no Plan de Consumo de Froita na Escolas. Cada día degustamos unha froita diferente: mazá, melón, pera, plátano e níspero, todos os nenos e nenas xuntos na hora do recreo.

Cada mañá ían  os  pregoeiros de 6º a  comunicar a todas as clases a froita que tocaba comer ese día. Pero non o poñían nada fácil, sempre o facían a través dunha adiviña.