Mensaxe de erro

Notice: Undefined offset: 1 en counter_get_browser() (liña 70 de /srv/www/drupal7/sites/all/modules/counter/counter.lib.inc).

PD - Proceso e Calidade na Industria

Que se aprende
a facer?
A competencia xeral deste título consiste en organizar e controlar os procesos de elaboración de produtos alimentarios programando e supervisando as operacións e os recursos materiais e humanos necesarios, aplicando os plans de produción, calidade, seguridade alimentaria, prevención de riscos laborais e protección ambiental, de acordo coa lexislación.
En que ámbitos
se traballa?

As persoas con este perfil profesional exercen a súa actividade en empresas pequenas, medianas ou grandes da industria alimentaria integradas nun equipo de traballo onde realizan tarefas de xestión da produción, organización e control, nas áreas funcionais de loxística, investigación e desenvolvemento, calidade, seguridade alimentaria, prevención de riscos laborais e protección ambiental. Actúan como mandos intermedios baixo a supervisión de persoal responsable técnico de nivel superior, aínda que en pequenas empresas dispoñen dun maior grao de autonomía, e poden asumir labores de xestión e dirección de empresa.

Que ocupacións
se desempeñan?
Xefe/a de liña, de planta de fabricación, de sección ou de almacén; xefe de quenda; supervisor/ora de equipamentos, procesos e produtos; encargado/a de produción; encargado/a de elaboración de novos produtos e desenvolvemento de procesos; técnico/a en análise de alimentos; técnico/a en análise sensorial; técnico/a en laboratorio de control de calidade; inspector/ora ou auditor/ora de calidade; encargado/a da xestión da seguridade alimentaria; encargado/a de aprovisionamentos; encargado/a da liña de envasamento e embalaxe; encargado/a de control ambiental e seguridade laboral; técnico/a comercial.
Cales son os
módulos deste
ciclo?

Na seguinte táboa figuran os módulos profesionais que compoñen este ciclo formativo, xunto co seu código, a súa duración e coa información do curso no que se imparten.

  Curso  Código Módulos  profesionais Horas
  -  MP0464 Análise de alimentos 160
  -  MP0463 Biotecnoloxía alimentaria 107
  -  MP0191 Mantemento electromecánico en industrias de proceso 133
  -  MP0465 Tratamentos de preparación e conservación de alimentos 160
  - MP0466 Organización da produción alimentaria 107
  -  MP0468 Nutrición e seguridade alimentaria 107
  -  MP0470 Innovación alimentaria 79
  -  MP0472 Formación e orientación laboral  107
  -  MP0084 Comercialización e loxística na industria alimentaria  123
  -  MP0467 Control microbiolóxico e sensorial dos alimentos 107
  -  MP0469 Procesos integrados na industria alimentaria  87
  -  MP0473 Empresa e iniciativa emprendedora 53
  -  MP0465 Tratamentos de preparación e conservación dos alimentos 160
  -  MP0086 Xestión de calidade e ambiental na industria alimentaria 87