Evitar navegación.
Principal

blog de aranzazu.fernandez

3º ESO

 

 

1ª AVALIACIÓN
PRESENTACIÓNS
     LECTURAS E TRABALLOS        
Tema1 A CÉLULA Parte1 Imprimindo tecidos humanos
Tema1 A CÉLULA Parte2 Frío e Resfrío
Tema2 A SAÚDE O ébola en España
                                         

Orfos coruñeses e a vacina da varíola 1 e 2

  Traballo sobre transplantes
 2ª AVALIACIÓN
Tema3 ALIMENTACIÓN Hematomas e vitaminas
Etiquetado alimentos  Mantequilla e margarina
  Aceite de oliva e de xirasol
  O aceite de palma
  Xamón cocido e fiambre
  Mellor un plátano que un actimel
  Vexetarianos e veganos
  Carne vermella e cancro
  O abuso das proteínas
  Peixe azul, ata que punto é saudable?
  Contaminantes nos filetes de peixe
  A panga e a contaminación do río Mekong
Tema4 A NUTRICIÓN Cal é a función da campanilla?
  As moas do xuízo e outros vestixios evolutivos
  Por que temos hipo?
  Por que roncamos?
  A enfermidade da ninfa Ondina
3ª AVALIACIÓN
Tema5 A NUTRICIÓN Circulatorio Por que o sangue é azul?
Tema5 A NUTRICIÓN Excretor A regulación da Tª
Tema6 A RELACIÓN Nervioso e Endocrino  

 

1ª AVALIACIÓN
       VÍDEOS        
A célula e a viaxe das proteínas                              
Lisosomas 1 e 2  
O tecido nervioso e as sinapsis 
O sistema nervioso. Organización xeral
Os músculos 
O esqueleto humano
Tecido óseo 1 e 2 
A función de nutrición 
2ª AVALIACIÓN
A dieta saudable
Peixe, non tan san? (Documental tve)
Querida anorexia (Documental tve)
A epiglote
Como actúa a bile?
A respiración humana I II
3ª AVALIACIÓN
Os análises de sangue I II
A coagulación sanguínea
O sistema circulatorio
A glándula da sal das iguanas das Galápagos
Distribuir contenido