Skip to Content

actividades 21-22

Merendas saudables

Despois da semana adicada aos almorzos saudables, o alumnado de 6º, ben aprendida a lección,

atrévense a preparar as súas propias merendas saudables.

Tedes na ligazón o resultado.

Saúdos. Cociña Larpeira.

Actividades na "Cociña Larpeira"

     Durante o presente curso estase a levar a cabo uns obradoiros de cociña, onde pretendemos concienciar ao alumnado sobre aspectos relacionados coa alimentación, a saúde e a sustentabilidade. Así, emprendemos un novo desafío para o centro, deseñando actividades motivadoras, eminentemente prácticas e sobre todo lúdicas.

     Polo de agora, os rapaces e rapazas do centro elaboraron simpáticos postres con froitas para conmemorar a festa so SAMAÍN, cociñaron unha empanada, como receita de aproveitamento, e coñeceron unha maneira distinta e saudable de almorzar.

     Tedes uns exemplos a continuación.

Saúdos.

 

Distribuir contido


Ligazóns de interese

- PORTAL DA XUNTA

- IES DE BEADE

- CONCELLO DE VIGO

by Dr. Radut