|
|
|
|
|
MARZO
|
Primeiro prato
|
Segundo prato
|
Sobremesa
|
|
Venres
|
1
|
Sopa de polo
|
Salmón ao forno
|
Mandarina
|
|
Luns
|
4
|
Sopa de peixe
|
Xudias, patacas e peituga de polo
|
Mazá
|
Martes
|
5
|
Arroz tres delicias
|
Calamares con ensalada
|
Kiwi
|
Mércores
|
6
|
Crema de verduras
|
Pavo estofado con patacas
|
Plátano
|
Xoves
|
7
|
Melón con xamón
|
Polbo con patacas
|
Iogur
|
Venres
|
8
|
Crema de cenoria
|
Espaguetes con carne picada
|
Pera
|
|
Luns
|
11
|
Crema de calabacín
|
Macarróns con polo
|
Mazá
|
Martes
|
12
|
Sopa de polo
|
Coliflor, patacas, ovo e xamón
|
Queixo con marmelo
|
Mércores
|
13
|
Ensalada tropical
|
Albóndegas con arroz en branco
|
Mandarina
|
Xoves
|
14
|
Tomates, atún e espárragos
|
Fabada
|
Uvas
|
Venres
|
15
|
Caldo de grelos
|
Empanada de atún
|
Plátano
|
|
Luns
|
18
|
Sopa de peixe
|
Brócoli, patacas e hamburguesa
|
Macedonia
|
Martes
|
19
|
Caldo de repolo
|
Fideos a mariñeira
|
Amorodos
|
Mércores
|
20
|
Sopa de verduras
|
Tortilla de patacas con tomates
|
Plátano
|
Xoves
|
21
|
Lentellas vexetais
|
Sanxacobes con ensalada
|
Iogur
|
Venres
|
22
|
Ensalada mixta
|
Paella
|
Mazá
|
|
|
|
|
|
|
|
|