Skip to Content


MENÚ COMEDOR ABRIL 2024
LUNS MARTES MÉRCORES XOVES VENRES
1 2 3 4 5
  Ensalada tropical Crema de verduras Sopa estrelada Xudías en AOVE
  Lentellas con chourizo Espaguetes á boloñesa Tortilla Merluza con pataca asada
  Froita de tempada Iogur con crema de mazá Froita de tempada Iogur con galleta
8 9 10 11 12
Crema de calabacín Ensaladilla rusa Ovos recheos Pasta c/sardiñas e tomate Vichyssoise
Fideos mariñeiros Peituga de polo con arroz Fabada vexetal Estofado de tenreira Filete de bacallau con pataca
Froita de tempada Froita de tempada Froita de tempada Macedonia en zume Iogur con chocolate
15 16 17 18 19
Menestra de verduras Crema de cabaza Ensalada completa Torrada de queixo Xudías en allada
Polo ao limón con arroz Xivia con pataca Lasaña de carne Garabanzos con espinacas Macarróns con atún
Froita de tempada Froita de tempada Iogur con froita Froita de tempada Iogur con noces
22 23 24 25 26
Crema de champiñóns Sopa de fideos Chícharos con cenoria Coliflor ao gratén Ensalada campera
Costeleta á prancha c/pataca Tortilla Paella Ensalada de pasta completa Peixe ao forno con arroz
Froita de tempada Froita de tempada Macedonia en zume Froita de tempada Xeado
29 30      
Brócoli con ovo cocido
Ensalada c/queixo e froitos secos
     
Merluza en salsa verde Pizza      
Froita de tempada Froita de tempada      
       


Prezadas familias:

De acordo coa Instrución 2/2023 da Secretaría Xeral Técnica da Consellería de Cultura, Educación, Formación Profesional e Universidades, do 1 de xuño, sobre o funcionamento dos comedores escolares de xestión directa no curso escolar 2023-2024, facilitámosvos a seguinte circular informativa arredor do procedemento a seguir para a comunicación das ausencias do alumnado ao comedor escolar, os métodos de pagamento mensual e as dilixencias que se han de emprender no caso de incumprimento destas condicións.

 

Moitas grazas pola vosa colaboración.



O noso centro educativo participa na seguinte campaña, a fin de potenciar o desenvolvemento local da nosa comarca.

https://www.slowfoodcompostela.es/2022/02/campana-come-local-2022.html



 

MERENDAS SAUDABLES

LUNS

MARTES

MÉRCORES

XOVES

VENRES

OPCIÓN 1

Peza de froita de temporada.

Bocadillo (pan fresco) de atún e tomate ou paté caseiro.

Almendras ou pistachos (crus e sen sal).

Iogur natural ou de sabores caseiro (iogurteira).

Galletas caseiras ou ecolóxicas.

 

Variado, saboroso, saudable … Todo é cuestión de acostumarse…

OPCIÓN 2

Macedonia de froita de temporada.

Bocadillo saudable de aguacate e queixo oude xamón serrano e aceite.

Noces ou anacardos (crus e sen sal).

Taquiños de queixo fresco ou queixo cremoso con picatostes caseros.

Biscoito caseiro ou ecolóxico.

Os alimentos, canto menos procesados, mellor.

Distribuir contido


by Dr. Radut