Skip to Content


 

MENÚ COMEDOR MAIO 2024
LUNS MARTES MÉRCORES XOVES VENRES
    1 2 3
      Crema de verduras Ensalada completa
      Macarróns con tomate Peituga de pavo con quinoa
      Macedonia en zume Iogur con chocolate raiado
6 7 8 9 10
Chícharos con cenoria Torrada italiana c/tomate Ensalada c/tomate, queixo, oliva Crema de cenoria Xudías en AOVE con ovo
Tortilla Lentellas vexetais Merluza en salsa con pataca Polo ao limón con pasta Arroz caldoso de marisco
Froita de tempada Froita de tempada Iogur con galleta Froita de tempada Macedonia en zume
13 14 15 16 17
Ensalada César Ovos recheos Crema de coliflor Vichyssoise  
Albóndegas c/pataca asada Pizza de pavo e queixo Raxo de polo con pataca Chipiróns con arroz  
Froita de tempada Froita de tempada Iogur con crema de froita Froita de tempada  
20 21 22 23 24
  Sopa xuliana Ensalada de queixo fresco e piña Ensalada mixta Melón con xamón
  Tortilla Polo á bizcaína Espaguetes con atún Salmón asado con patacas
  Froita de tempada Macedonia con zume natural Froita de tempada Iogur con tropezóns de froita
27 28 29 30 31
Xudías con cenoria Arroz tres delicias Brócoli en allada con pataca Crema de calabacín Ensalada completa
Estofado de tenreira Garavanzos con espinacas Fideuá Bacallau ao forno c/patacas Contramuslo de pavo en salsa
Froita de tempada Froita de tempada Macedonia en zume Froita de tempada Iogur con crema de fresa
       


Prezadas familias:

De acordo coa Instrución 2/2023 da Secretaría Xeral Técnica da Consellería de Cultura, Educación, Formación Profesional e Universidades, do 1 de xuño, sobre o funcionamento dos comedores escolares de xestión directa no curso escolar 2023-2024, facilitámosvos a seguinte circular informativa arredor do procedemento a seguir para a comunicación das ausencias do alumnado ao comedor escolar, os métodos de pagamento mensual e as dilixencias que se han de emprender no caso de incumprimento destas condicións.

 

Moitas grazas pola vosa colaboración.



O noso centro educativo participa na seguinte campaña, a fin de potenciar o desenvolvemento local da nosa comarca.

https://www.slowfoodcompostela.es/2022/02/campana-come-local-2022.html



 

MERENDAS SAUDABLES

LUNS

MARTES

MÉRCORES

XOVES

VENRES

OPCIÓN 1

Peza de froita de temporada.

Bocadillo (pan fresco) de atún e tomate ou paté caseiro.

Almendras ou pistachos (crus e sen sal).

Iogur natural ou de sabores caseiro (iogurteira).

Galletas caseiras ou ecolóxicas.

 

Variado, saboroso, saudable … Todo é cuestión de acostumarse…

OPCIÓN 2

Macedonia de froita de temporada.

Bocadillo saudable de aguacate e queixo oude xamón serrano e aceite.

Noces ou anacardos (crus e sen sal).

Taquiños de queixo fresco ou queixo cremoso con picatostes caseros.

Biscoito caseiro ou ecolóxico.

Os alimentos, canto menos procesados, mellor.

Distribuir contido


by Dr. Radut