Skip to Content

ARQUIVO

Menús ecolóxicos no mes de maio

 

Para a elaboración destes menús utilizaranse productos ecolóxicos e de proximidade:

LUNS 30: Crema de verduras (cabaza e porro), tortilla de patacas e acelgas acompañada de ensalada, de postre mandarina.

MARTES 31: Caldo (repolo e fabas) , hamburguesa a prancha acompañada de pasta con salsa de cabaza máis ensalada, de postre queixo fresco con kiwi.

 

 

Multiaventura no Galipark

O noso alumnado de 6° de Educación Primaria, acaba de  chegar ao Galipark, instalación de multiaventura na que pasarán os próximos 4 días traballando a súa autonomía persoal e convivencia de grupo. Ademáis dentro do programa de centro "Coñece o teu deporte" aproveitarán para facer unha toma de contacto con diferentes actividades deportivas como: a escalada, o kayak, sendeirismo, rutas en BTT, tiro con arco, laser tag entre outros. 

Para que poidades seguir as súas aventuras, no seguinte álbum iremos engadindo instantáneas sobre a súa estancia.

Álbum: PVDA: A Saínza en movemento -> Excursión de 6° o Galipark
Distribuir contido


by Dr. Radut