Saltar navegación.
Colexio Público de Cariño

Magosto

CONCURSO DE SOBREMESAS

00/00/
Array

 Os gañadores das distintas categorías do concurso de sobremesas son:

MÁIS SABOROSO... "A RATEIRA"
REPOSTEIRO:  Carlos Graña Cal-  3º EP
INGREDIENTES: para o biscoito: cacao en pó, fariña, azucre, ovos, aceite e vainilla; para a mouse: azucre, nata, ovos, xelatina, leite, castañas e viño doce.

MÁIS ORIXINAL... "FROITA PARA SOBREMESA"
REPOSTEIRA: Zeltia Quiza- EI 4
INGREDIENTES: para a cabaza: mandarina e rama de apio; para o fantasma: plátano e pebidas de chocolate; para as vasoiras: queixo e paíños de chocolate e para a tumba: mouse de castaña, chocolate e biscoito.

MÁIS DIFICULTADE NA SÚA ELABORACIÓN...

"BISCOITO DE CASTAÑAS CON FOLLAS DE CHOCOLATE"
REPOSTEIRAS: Ania Rodríguez e Lúcía Vila-  5ºB
INGREDIENTES: para o biscoito: ovos, azucre, fariña, fermento e castañas e para as follas: chocolate.

Parabéns para todos os reposteiros/as polas deliciosas sobremesas que elaborastes e por compartir as vosas receitas con todos nós.

A rateira (Carlos) Froita para sobremesa (Zeltia) Biscoito de castañas con follas de chocolate (Ania e Lucía)

Grazas pola vosa participación.

CONCURSO DE PORTAS TERRORÍFICAS

00/00/
Array

Dentro das actividades programadas para a celebración do Magosto organizamos un concurso para elixir a porta  máis terrorífica do colexio e...xa temos gañadores:

6ºA

 Demostrastes unha gran capacidade creativa.

Parabéns para todos e todas!!!

Preme nas imaxes se queres ver as portas de todas as aulas.

 

Concurso de Postres 2014

00/00/
Array

 Con motivo da celebración do MAGOSTO imos organizar un Concurso de Postres para o xoves, 6 de novembro.

 BASES DO CONCURSO

  • Podedes presentar calquera tipo de postre elaborado artesanalmente na casa, coa condición de que o ingrediente principal sexa algún froito típico do outono.
  • Os postres deberán ser presentados no cole entre os días 5 e 6 de novembro.
  • O concurso estará dotado de tres premios:
Máis saboroso
Máis orixinal
Máis dificultade na súa elaboración
  • Cada postre deberá vir acompañado dun cartel identificativo que vos entregará o titor/a, no que indicaredes: o nome do postre, os ingredientes, o reposteiro e o curso.

 As receitas gañadoras serán publicadas no xornal escolar "O Espigonciño" e na páxina web do Centro.

 ANIMÁDEVOS A PARTICIPAR E... SORTE!!!

Distribuir contido