Saltar navegación.
Colexio Público de Cariño

CONCURSO DE SOBREMESAS

00/00/
Array

 Os gañadores das distintas categorías do concurso de sobremesas son:

MÁIS SABOROSO... "A RATEIRA"
REPOSTEIRO:  Carlos Graña Cal-  3º EP
INGREDIENTES: para o biscoito: cacao en pó, fariña, azucre, ovos, aceite e vainilla; para a mouse: azucre, nata, ovos, xelatina, leite, castañas e viño doce.

MÁIS ORIXINAL... "FROITA PARA SOBREMESA"
REPOSTEIRA: Zeltia Quiza- EI 4
INGREDIENTES: para a cabaza: mandarina e rama de apio; para o fantasma: plátano e pebidas de chocolate; para as vasoiras: queixo e paíños de chocolate e para a tumba: mouse de castaña, chocolate e biscoito.

MÁIS DIFICULTADE NA SÚA ELABORACIÓN...

"BISCOITO DE CASTAÑAS CON FOLLAS DE CHOCOLATE"
REPOSTEIRAS: Ania Rodríguez e Lúcía Vila-  5ºB
INGREDIENTES: para o biscoito: ovos, azucre, fariña, fermento e castañas e para as follas: chocolate.

Parabéns para todos os reposteiros/as polas deliciosas sobremesas que elaborastes e por compartir as vosas receitas con todos nós.

A rateira (Carlos) Froita para sobremesa (Zeltia) Biscoito de castañas con follas de chocolate (Ania e Lucía)

Grazas pola vosa participación.

AdxuntoTamaño
sobremesas14.swf4.22 MB