Restaurante Cabanas
Antela Estación de Servizo SL
O Muiño das Lousas
Hotel Piornedo
Cafetaría O Petisco
Parrillada Abanico
Randstad
Hotel Os Caracoles S.L.
O Mexilón
Delo Habitat
Restel
Eurostars Gran Hotel la Toja
E.I.L INSERGAL S.L.U
Naverza Gastrobar
The boot coffe
Hotel Pazo do Castro
Randstad ETT
O Pote
A Vaqueira
Farruco Ourense
Café Antoxos
Hotel 4* Restaurante Spa Pazo do Castro
Cáritas Interparroquial Santiago
Confitaría e Cafetaría Pombal
Euosport Cervexaría
O fillo do Cándido
Restaurante Club de Golf
Balneario Caldas de Portavia
Pandaría Rubén
Restaurante A Maquía
Restaurante BoiGorri
Restaurante Cabanas Lalín
EQUIPO DINAMIZACIÓN DA LÍNGUA GALEGA
FSE-CICLOS
FSE-FPB
CARTEL INFORMATIVO CURSO 21-22.
CARTEL INFORMATIVO CURSO 22/23-
OUTRA DOCUMENTACIÓN
BUZÓN DE SUXERENCIAS
POLITICA DE CALIDADE
Novas
Vídeos de exalumnos emprendedores
PROGRAMA PROA RAOGAL
REDE RAOGAL: Información relacionada coa Rede Galega de Acompañamento e orientación persoal e familiar
PLAN INTEGRACIÓN DAS TICS- CURSO 22/23
EDUCALIDADE- PLAN DIXITAL CURSO 23-24
CONVIVE-T EMOCIONA-T IGUALA-TINCLÚE-T QUÉDA-T
SALVAVIDAS- FEITAS CO "CORAZÓN"
OBSERVA ACCIÓN IES VILAMARIN 22/23
OBSERVA ACCIÓN COMPARTIDA-FASE 2
"Patrimonio cultural europeo en colaboración no programa eTwinning".
PROXECTO E-TWINNING : GASTRONOMÍA DO PATRIMONIO HISTÓRICO DO CAMIÑO DE SANTIAGO