Skip to Content

Ofertas de emprego

COMPASS GROUP PRECISA COCIÑEIRO

Compass group precisa cociñeiro/a para zona de Burela

 

Contacto:

 

cora.zafra@compass-group.es

Coral: 683143667 (de luns a xoves de 8 a 3)

HOTEL URBAN VIVEIRO-CAMAREIRO/A-BARISTA

Hotel Urban de Viveiro precisa:

 

Camareiro/a/barista

 

Xornada completa

Todo o ano

 

676 28 53 05

RESTAURANTE AMARES MARIÑA BURELA

Restaurante Amares Mariña en Burela, precisa:

 

Camareiro/a

 

Contacto: 676 07 18 09

Restaurante Massimo en Lugo

 

Restaurante Massimo en Lugo, precisa:

 

Camareiros

 

contacto 689 95 11 76 Máximo

Chiringuito de Esteiro (O Barqueiro)

Chiringuito de Esteiro, en O Barqueiro precisa axudante de cociña. Para a temporada de verán con opción de ampliar máis tempo.

Teléfonos de contacto:
648607722
626809888

HOTEL PIORNEDO

HOTEL PIORNEDO, precisa:

 

-Cociñeiro/a para todo o ano

 

Contacto: Manuel Gutiérrez. 677 449488

RESTAURANTE A XOIÑA

Restaurante a Xoiña en Foz precisa camareiro e/ou axudante de cociña.

 

Interesados chamar ao: 680941180

 

 

LUGAR DAS MARÍAS (XOVE)

Cociñeir@/Axudante de cociña para o Lugar das Marías*** [hostal-café-xardín]
Para traballar de venres a domingo elaborando almorzos, xantares e merendas. 
Posto con capacidade creativa, equipo de traballo dinámico e lugar agradable. 
Horario de cociña só ata as 21:00 horas.
Con opción para traballar todo o ano.
 
Contacto: 646003343 / lugardasmarias@gmail.com

RESTAURANTE MIGUEL GONZÁLEZ

Restaurante Miguel González (Pereiro de Aguiar, Ourense), busca incorporar profesionais ao noso equipo de sala. 

 
O restaurante ven de ser recoñecido este ano polas guías Michelin e Repsol cunha estrela e un sol, respectivamente, e buscamos xente que desexe incorporarse a un equipo destas características e crecer xunto con nós. 
 
Na actualidade buscamos cubrir dúas prazas: 
 
- Un profesional de sala para incorporarse ao equipo con carácter indefinido. Valoraranse formación específica no mundo do viño, idiomas e experiencia previa en restaurantes similares, aínda que non son cuestións excluintes. Buscamos un profesional con vocación de atención ao cliente e capacidade de traballo en equipo que desexe integrarse nun proxecto en crecemento e aprender as nosas dinámicas de traballo. 
 
- Un ou varios profesionais de sala para incorporarse en tempada de verán. Non é precisa experiencia previa, aínda que se valorará experiencia en posto semellante, idiomas e formación no ámbito do viño. Posibilidade de reincorporación para a campaña de nadal ou de incorporación ao equipo con carácter indefinido. 
 
Ambos perfiles son con incorporación inmediata. 
 

LE BISTROT SOLARENA EN BARREIROS

Distribuir contido


by Dr. Radut