Formación

RSS Formación Eduga
Baixo o enfoque da alimentación saudable, profesorado do CIFP Compostela desenvolve un proxecto interdisciplinario no que se aprende a analizar etiquetas, crear receitas saudables, cociñar pratos saborosos e equilibrados e deseñar negocios de restauración ambiental e laboralmente sostibles; e isto acompasado coa degustación de froitas, froitos secos e bocadillos orixinais. Traballamos en equipo e usamos a tecnoloxía para investigar e crear distintos produtos, que publicamos na nosa wiki e en Instagram.
O paso dunha rutina escolar a un proxecto multidisciplinario
Cara a unha saúde total!
Unha experiencia sobre a horta escolar e a preparación de menús saudables
O traballo baseado na vida activa e saudable da comunidade educativa do CPI de Ponte Carreira
Vida activa, deportiva e saudable no CEIP Plurilingüe Sofía Casanova
Proxecto interdisciplinario de alimentación saudable
A importancia dos hábitos saudables nas nenas e nenos de educación infantil e primaria
La escuela en tiempos convulsos. Reflexiones de un profesor vocacional
Siete claves para enseñar de manera diferente
A concienciación da comunidade educativa a partir da transformación dun centro