MENÚ MES DE ABRIL

MENÚ: MES DE ABRIL-MAIO

SEMANAS

DÍAS

1ª SEMANA

2ª SEMANA

3ª SEMANA

4ª SEMANA

5º SEMANA

LUNS

 

 

13

-Entremeses

-Espaguetes á boloñesa

-Petit suisse

20

-Xamón con piña

-Macarróns con carne

-Iogur de sabores

27

-Ensalada temperada

-Fideos con costela

-Froita

MARTES

 

7

-Croquetas, xamón cocido

-Paella

-Froita

 

14

-Puré de verduras

-Peixe en salsa con arroz branco

-Froita

21

-Crema de cenoria

-Lombo con patacas fritidas

-Froita

28

-Caldo de repolo

-Peixe con leituga e tomate

-Petit suisse

MÉRCORES

 

8

-Menestra de verduras con ovo

-Raxo con patacas fritidas

-Iogur natural

15

-Sopa de estrelas

-Zorza con cachelos

-Iogur ecolóxico

22

-Lentellas

-Peixe con leituga

-Flan

29

-Sopa de letras

-Milanesa e patacas fritidas

-Froita

XOVES

 

9

-Potaxe garavanzos

-Filete de pescada con leituga

-Froita

16

-Fabada

-Polo ao forno con ensalada

-Froita

23

-Coliflor con chourizo e ovo

-Peituga de polo con tomate

-Froita

30

-Ensalada rusa

-Luras quisadas con arroz branco

-Queixo e marmelo

VENRES

 

10

-Cocido 

-Natillas

17

-Ovos recheos

-Guiso de carne

-Lácteos variados

24

-Sopa de peixe

-Pizza

-Froita

1

 

Nota : No caso de imprevistos, tanto as minutas como as sobremesas poden sufrir algunha variación.

 

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer