MENÚ MES DE FEBREIRO

 

 

1ª SEMANA

2ª SEMANA

3ª SEMANA

4ª SEMANA

LUNS

-Entremeses  2

-Espaguetes con carne

-Froita

-Croquetas, xamón cocido   9

-Paella

-Flan

 

16

-Xamón con piña   23

-Macarróns con carne

-Froita

MARTES

-Crema de cenoria            3

-Albóndegas con arroz branco

-Petit suisse

-Sopa de fideos             10

-Costela con patacas

fritidas

-Froita

17

-Potaxe de garavanzos 24

-Peixe con leituga e tomate

-Iogur natural

MÉRCORES

-Sopa de estrelas  4

-Raxo con patacas

fritidas

-Froita

-Fabada                     11

-Filete de pescada con leituga

-Lácteos variados

18

-Sopa de letras          25

-Zorza con cachelos

-Froita

XOVES

-Lentellas        5

-Peixe con tomate

-Froita

-Menestra verduras

con ovo                            12

-Zanco de polo con tomate e espárragos

-Froita

-Ensalada temperada        19

-Fideos con costela

-Froita

-Ensalada rusa           26

-Luras guisadas con arroz branco

-Froita

VENRES

-Luras          6

-Xudías con patacas, ovo e chourizo

-Natillas

                                   13

MENÚ DE ENTROIDO

-Sopa de peixe   20

-Pizza

-Queixo e marmelo

-Caldo de grelos     27

-Empanada atún/mazá

-Iogur de sabores

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer