MENÚ MES DE FEBREIRO
|
1ª SEMANA |
2ª SEMANA |
3ª SEMANA |
4ª SEMANA |
LUNS |
-Entremeses 2 -Espaguetes con carne -Froita |
-Croquetas, xamón cocido 9 -Paella -Flan
|
16 |
-Xamón con piña 23 -Macarróns con carne -Froita |
MARTES |
-Crema de cenoria 3 -Albóndegas con arroz branco -Petit suisse |
-Sopa de fideos 10 -Costela con patacas fritidas -Froita |
17 |
-Potaxe de garavanzos 24 -Peixe con leituga e tomate -Iogur natural |
MÉRCORES |
-Sopa de estrelas 4 -Raxo con patacas fritidas -Froita |
-Fabada 11 -Filete de pescada con leituga -Lácteos variados |
18 |
-Sopa de letras 25 -Zorza con cachelos -Froita |
XOVES |
-Lentellas 5 -Peixe con tomate -Froita |
-Menestra verduras con ovo 12 -Zanco de polo con tomate e espárragos -Froita |
-Ensalada temperada 19 -Fideos con costela -Froita |
-Ensalada rusa 26 -Luras guisadas con arroz branco -Froita |
VENRES |
-Luras 6 -Xudías con patacas, ovo e chourizo -Natillas |
13 MENÚ DE ENTROIDO |
-Sopa de peixe 20 -Pizza -Queixo e marmelo |
-Caldo de grelos 27 -Empanada atún/mazá -Iogur de sabores |