MENÚ 8 SEMANAS. CURSO 2013-2014

 

 

C.P.I. VIRXE DO MONTE

CURSO 2013-14

MODELO MENÚ 8 SEMANAS

 

 

1ª SEMANA

2ª SEMANA

3ª SEMANA

4ª SEMANA

LUNS

-Croquetas

-Paella

-Macedonia

 

-Entremeses

-Espaguetes á boloñesa

-Petit suisse

-Xamón con piña

-Macarróns con carne

-Iogur de sabores

-Ensalada temperada

-Fideos con costela

-Froita

MARTES

-Sopa de fideos.

-Carne ao caldeiro

-Froita

-Puré de verduras.

-Peixe en salsa con arroz branco

-Froita

-Crema de cenoria

-Lombo con patacas fritidas

-Froita

-Caldo de repolo.

-Peixe con leituga e tomate

-Iogur natural

MÉRCORES

-Potaxe garavanzos

-Filete de pescada con    leituga

-Iogur de sabores

- Sopa de estrelas

-Zorza con cachelos

-Iogur ecolóxico

-Lentellas

-Peixe con leituga

-Flan

-Sopa de letras

-Milanesa con patacas fritidas

-Froita

XOVES

-Menestra verduras con ovo

-Costeleta e patacas fritidas

-Froita

- Fabada

-Polo ao forno con ensalada

-Froita

-Coliflor con chourizo e ovo

-Peituga de pavo con  tomate

-Froita

-Ensalada rusa

-Luras guisadas con arroz branco

-Doce

VENRES

-Caldo de grelos

-Empanada atún/mazá

-Batido

-Ovos recheos

-Guiso de carne

-Lácteos variados

-Sopa de peixe

-Pizza

-Queixo e marmelo

-Cocido

 

-Natillas

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

5ª SEMANA

6ª SEMANA

7ª SEMANA

8ª SEMANA

LUNS

-Friame de pavo e mexilóns

-Arroz branco,salchichas, ovo e tomate frito

-Pexego en xarope

-Xoubiñas, ovo cocido e olivas

-Espaguetes con carne

-Flan

-Empanadillas

-Paella mixta

-Macedonia

-Xamón con tomate e queixo

-Macarróns á boloñesa

Froita

MARTES

-Lentellas

-Tenreira asada con gornición

-Froita

-Crema de verduras

-Peituga de polo con patacas fritidas

-Froita

-Sopa de fideos

-Lombo con patacas fritidas

-Froita

-Crema de cenoria

-Albóndegas con arroz branco

-Petit suisse

MÉRCORES

-Sopa de estrelas

-Peixe á galega

-Iogur de sabores

-Fabada

-Peixe con tomate

-Iogur ecolóxico

-Ensalada temperada

-Zanco de polo con leituga

-Iogur  natural

-Sopa de letras

-Raxo con patacas fritidas

-Froita

XOVES

-Ensalada mixta

-Costela con patacas fritidas

-Froita

-Chícharos con xamón

-Polbo con cachelos

-Froita

-Potaxe de garavanzos

-Peixe, tomate e espárragos

-Froita

-Caldo de repolo

-Peixe con leituga

-Doce

VENRES

 -Caldo de grelos.

-Empanada atún/mazá

-Batido

-Ensalada de pasta

-Lacón asado con leituga

-Lácteos variados

-Ovos recheos.

-Guiso de carne.

-Queixo e marmelo  

-Luras

-Xudías con patacas, ovo e chourizo

-Natillas

 

 

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer