MENÚ 8 SEMANAS. CURSO 2013-2014
C.P.I. VIRXE DO MONTE
CURSO 2013-14
MODELO MENÚ 8 SEMANAS
|
1ª SEMANA |
2ª SEMANA |
3ª SEMANA |
4ª SEMANA |
LUNS |
-Croquetas -Paella -Macedonia
|
-Entremeses -Espaguetes á boloñesa -Petit suisse |
-Xamón con piña -Macarróns con carne -Iogur de sabores |
-Ensalada temperada -Fideos con costela -Froita |
MARTES |
-Sopa de fideos. -Carne ao caldeiro -Froita |
-Puré de verduras. -Peixe en salsa con arroz branco -Froita |
-Crema de cenoria -Lombo con patacas fritidas -Froita |
-Caldo de repolo. -Peixe con leituga e tomate -Iogur natural |
MÉRCORES |
-Potaxe garavanzos -Filete de pescada con leituga -Iogur de sabores |
- Sopa de estrelas -Zorza con cachelos -Iogur ecolóxico |
-Lentellas -Peixe con leituga -Flan |
-Sopa de letras -Milanesa con patacas fritidas -Froita |
XOVES |
-Menestra verduras con ovo -Costeleta e patacas fritidas -Froita |
- Fabada -Polo ao forno con ensalada -Froita |
-Coliflor con chourizo e ovo -Peituga de pavo con tomate -Froita |
-Ensalada rusa -Luras guisadas con arroz branco -Doce |
VENRES |
-Caldo de grelos -Empanada atún/mazá -Batido |
-Ovos recheos -Guiso de carne -Lácteos variados |
-Sopa de peixe -Pizza -Queixo e marmelo |
-Cocido
-Natillas
|
|
5ª SEMANA |
6ª SEMANA |
7ª SEMANA |
8ª SEMANA |
LUNS |
-Friame de pavo e mexilóns -Arroz branco,salchichas, ovo e tomate frito -Pexego en xarope |
-Xoubiñas, ovo cocido e olivas -Espaguetes con carne -Flan |
-Empanadillas -Paella mixta -Macedonia |
-Xamón con tomate e queixo -Macarróns á boloñesa Froita |
MARTES |
-Lentellas -Tenreira asada con gornición -Froita |
-Crema de verduras -Peituga de polo con patacas fritidas -Froita |
-Sopa de fideos -Lombo con patacas fritidas -Froita |
-Crema de cenoria -Albóndegas con arroz branco -Petit suisse |
MÉRCORES |
-Sopa de estrelas -Peixe á galega -Iogur de sabores |
-Fabada -Peixe con tomate -Iogur ecolóxico |
-Ensalada temperada -Zanco de polo con leituga -Iogur natural |
-Sopa de letras -Raxo con patacas fritidas -Froita |
XOVES |
-Ensalada mixta -Costela con patacas fritidas -Froita |
-Chícharos con xamón -Polbo con cachelos -Froita |
-Potaxe de garavanzos -Peixe, tomate e espárragos -Froita |
-Caldo de repolo -Peixe con leituga -Doce |
VENRES |
-Caldo de grelos. -Empanada atún/mazá -Batido |
-Ensalada de pasta -Lacón asado con leituga -Lácteos variados |
-Ovos recheos. -Guiso de carne. -Queixo e marmelo |
-Luras -Xudías con patacas, ovo e chourizo -Natillas |