MENÚ NOVEMBRO
1ª SEMANA | 2ª SEMANA | 3ª SEMANA | 4ª SEMANA | |
LUNS | -Croquetas -Paella mixta -Macedonia | -Entremeses -Espaguetes boloñesa -Iogur sabores | -Xamón con piña -Fideos con costela -Froita | |
MARTES | - Ensalada temperada -Macarróns con carne -Variados | -Chícharos con xamón -Filete de lombo con leituga -Froita | -Puré de cenoria -Peituga pavo con patacas -Froita | - Fabada -Peixe con tomate -Queixo e marmelo |
MÉRCORES | -Lentellas -Peixe con ensalada. -Froita. | -Ensalada de pasta -Pescada á galega -Iogur ecolóxico | -Potaxe -Peixe con tomate e espárragos -Natillas. | -Menestra -Polo guisado con arroz -Iogur natural |
XOVES | -Sopa de fideos -Polbo con cachelos -Iogur sabores | -Caldo de grelos -Zanco de polo con tomate. -Froita. | -Sopa de estrelas -Zorza con cachelos -Pexego con xarope | -Sopa de fideos -Costeleta con patacas -Froita |
VENRES | -Puré de verduras -Pizza -Froita. | -Ensalada mixta -Churrasco criollos e patacas -Iogur natural | -Empanadillas -Guiso -Froita | -Caldo de repolo -Luras con ensalada -Iogur sabores |