Skip to Content

Menús

MENÚ ABRIL 2018

                     MENÚ   COMEDOR   ABRIL

                                      

SEMANA

LUNS

MARTES

MERCORES

XOVES

VENRES

 

3-6

 

 

 

Entremeses

Macarróns con atún e tomate

Iogur

Crema de acelgas

Burritos recheos de carne e pisto

Froita

 

Ensalada mixta

Paella

Froita

Lentellas

Pescada á romana con ensalada

Natillas

 

10-13

 

 

 

Tortilla de cabaciña

Luras con arroz branco

Iogur

 

Sopa de fideos

Zanco de polo con ensalada

Froita

Xudías verdes con patacas, xamón e tomate

Lasaña á boloñesa

Iogur

 

Tomate con sardiñas

Pizza

Froita

 

16-20

 

 

Brócoli con pavo e queixo gratinado

Milanesa con patacas

Froita

 

Lentellas

Coello ao forno con ensalada

Iogur

Crema de verduras

Raxo con patacas

Froita

Ovos recheos Fideuá con peixe, mexillóns e gambas

Iogur

Potaxe de garavanzos con espinacas

Bacallau con patacas

Froita

 

23-27

 

 

Caldo

Zorza con patacas

Froita

Ensalada mixta

Pescada á romana con patacas

Arroz con leite

 

Sopa

Cocido

Froita

Crema de verduras

Espaguetis á boloñesa

Iogur

Ensaladilla rusa

Costela ao forno con ensalada

Flan

 

30

 

 

Tortilla de cabaciña

Salmón con puré de patacas

Xelatina

 

 

 

 

                              

 
Distribuir contido


by Dr. Radut