Saltar navegación.
Colexio Público de Cariño

RECEITAS GAÑADORAS DO COCURSO DE POSTRES 2009

00/00/
Array

MÁIS SABOROSO... "PANELLETS"
REPOSTEIRA: Martina Díaz - EI 3 ANOS
INGREDIENTES: pataca cocida, améndoa moída, azucre, raiadura de lima e améndoas, noces ou calquera froito seco.

MELLOR PRESENTACIÓN...  "FOLLA DE AMÉNDOA"
REPOSTEIROS: Camila e Bruno Herrera - 6ºB e EI 4A
INGREDIENTES: améndoas picadas,4 ovos,azucre,fermento,fariña e doce de leite e chocolate.

MÁIS ORIXINAL... "CROCODILO DE CHOCOLATE E NOCES"
REPOSTEIRA: Claudia Sanjurjo Fontela - 4ºB
INGREDIENTES: masa de hoxaldre, chocolate, noces, ovo e azucre.

MÁIS DIFICULTADE NA SÚA ELABORACIÓN... "BROWNIES"
REPOSTEIRO: Ignacio González - EI 5A
INGREDIENTES: 75 gr. de manteiga, 45 gr. de chocolate, 150 gr. de azucre moreno, 75 gr. de fariña, 2 ovos, 1 cullerada de esencia de vainilla, unha cullerada de fermento en po e 75 gr. de noces picadas.

Grazas a todos/as os reposteiros/as por compartir as vosas receitas con nós.

Preme nas imaxes para ver máis fotos dos postres e das actividades celebradas o día do Magosto.