Skip to Content

Ciclo Superior Dietética

Familia: Sanidade

Horas: 2000

Modalidade: ordinario presencial

A competencia xeral deste ciclo é elaborar dietas adaptadas a persoas e/ou colectivos e controlar a calidade da alimentación humana analizando os seus comportamentos alimentarios e as súas necesidades nutricionais, así como programar e aplicar actividades educativas que melloren os hábitos de alimentación da poboación, baixo a supervisión correspondente.

Módulos:

Curso

Módulo

Horas

Alimentación equilibrada

290

Control alimentario

185

Fisiopatoloxía aplicada á dietética

215

Formación e orientación laboral

215

Organización e xestión da área de traballo asignada na unidade/gabinete dietética

80

Relacións no contorno de traballo

55

Dietoterapia

220

Educación sanitaria e promoción da saúde

130

Formación en centros de traballo

380

Microbioloxía e hixiene alimentaria

220

Proxecto integrado

90

 

Podes consultar o perfil completo do ciclo aquí: https://www.edu.xunta.gal/fp/ciclo/S19003

   

 



page | by Dr. Radut