Familia: Sanidade
Horas: 2000
Modalidade: ordinario presencial
A competencia xeral deste ciclo é elaborar dietas adaptadas a persoas e/ou colectivos e controlar a calidade da alimentación humana analizando os seus comportamentos alimentarios e as súas necesidades nutricionais, así como programar e aplicar actividades educativas que melloren os hábitos de alimentación da poboación, baixo a supervisión correspondente.
Módulos:
Curso |
Módulo |
Horas |
1º |
Alimentación equilibrada |
290 |
1º |
Control alimentario |
185 |
1º |
Fisiopatoloxía aplicada á dietética |
215 |
1º |
Formación e orientación laboral |
215 |
1º |
Organización e xestión da área de traballo asignada na unidade/gabinete dietética |
80 |
1º |
Relacións no contorno de traballo |
55 |
2º |
Dietoterapia |
220 |
2º |
Educación sanitaria e promoción da saúde |
130 |
2º |
Formación en centros de traballo |
380 |
2º |
Microbioloxía e hixiene alimentaria |
220 |
2º |
Proxecto integrado |
90 |
Podes consultar o perfil completo do ciclo aquí: https://www.edu.xunta.gal/fp/ciclo/S19003