Skip to Content

Agradecemento ás empresas colaboradoras nos proxectos de Innovación

Agradecemento ás empresas colaboradoras nos proxectos de Innovación

ACEITES ABRIL foi a empresa que nos suministrou un produto de calidade extraordinaria para obter a nosa crema de landras co corpo e textura que buscabamos.

E CHOCOLATES CHAPARRO enviounos un dos mellores cacaos e manteca de cacao que hai no mercado para engadirlle o sabor idóneo que mellor se mestura coa landra.

Grazas a elas puidemos deleitarvos cas elaboracións premiadas!

 

 

PROGRAMA DE MOBILIDADE EUROPEA ERASMUS +

PROGRAMA DE MOBILIDADE EUROPEA ERASMUS +

DATAS DOS EXAMES DE PERDIDA DE AVALIACIÓN CONTINUA (PDA) 20/21

DATAS DOS EXAMES DE PERDIDA DE AVALIACIÓN CONTINUA (PDA) 20/21

Podedes consultar as datas e horas de realización dos exames de PDA dos diferentes módulos profesionais do CB de Actividades de Panadaría e do CB de Cociña e restauración, que terán lugar a partir do próximo 14 de Abril de 2021.

Probas libres para a obtención de títulos FP (LOE).

Convocatoria de Probas Libres para a obtención de títulos LOE de FP, consisitentes na obtención dalgún dos títulos de técnico ou de técnico superior de formación profesional, regulados na Lei orgánica 2/2006, do 3 de maio e nos currículos correspondentes.  

O prazo de presentación de solicitudes de admisión en período ordinario será do 19 ao 30 de abril de 2021 ata as 13:00 h.


Para máis información, preme na seguinte ligazón: http://www.edu.xunta.es/fp/probas-libres-convocatoria-actual

HOMENAXE O NOSO COMPAÑEIRO JOSE PÉREZ

HOMENAXE O NOSO COMPAÑEIRO JOSE PÉREZ

O pasado día 17,  rindeuselle unha homenaxe a un compañeiro entrañable que desgraciadamente xa non está con nós...  Por ende, queremos compartir algunhas imaxes da emotiva xornada con todos aqueles que, polas circunstancias actuais non foi posible que acudiran ó acto, pero que estiveron  de corazón. 

"Chispas",  sempre estarás con nós! 

PROXECTO DE INNOVACIÓN "O REXURDIR DAS LANDRAS"

O presente proxecto, foi premiado pola Dirección Xeral de Educación, Formación Profesional e Innovación Educativa.

Un proxecto baseado na utilización das landras, co obxetivo de crear unha serie de produtos doces utilizando un produto en desuso, que pasa desapercibido para todo o mundo, reducíndose o seu uso ó animal. 

Proxecto elaborado por Gonzalo Abal ca colaboración de David Cebey, Xoan Noia, Natividad Neira e Xenxo Pereiro.  

Nos ficheiros adxuntos preséntanse algunhas das elaboración deste fantástico proxecto

2ª Edición do Xornal VILAMARIN XSPERTA NEWS

2ª Edición do Xornal VILAMARIN XSPERTA NEWS

Xa podedes desfrutar da 2ª edición do xornal dixital do IES Vilamarín!!! Máis entrevistas, novas de interese, receitas, articulos de opinión e moito máis! Non o perdades!!!

Podedes desfrutalo no seguinte enlace: 
https://enewspaper.makemynewspaper.com/bd90854b026672/2021-03-15-xsperta-news-vol2-marzo

Rosalía 2021

PREME PARA VER O VÍDEO DA CHARLA CON EMMA PEDREIRA SOBRE A PARTE MENOS COÑECIDA DE ROSALÍA DE CASTRO

RECETARIO DE BATIDOS!!!

Xa podedes desfrutar das receitas dunha gran variedade de batidos elaborados polo alumnado de 1º CM de SERVIZOS EN RESTAURACIÓN e o alumnado de 2º CM de PANADARÍA, REPOSTARÍA E CONFEITARÍA, cos docentes Iván Antelo e David Cebey. Desfrutadeos!!!

DATAS DOS EXAMES DE PERDIDA DE AVALIACIÓN CONTINUA (PDA) 20/21

Podedes consultar as datas de realización dos exames de PDA dos módulos profesionais dos diferentes Ciclos formativos no presente curso 20/21. 

Distribuir contido


by Dr. Radut