Salvaxe. Entre vinos y fogones

Viveiristas: 
Brais Bascoy Amigo
José Manuel Martínez Mayo
Motivacións que nos levaron a emprender: 

As motivacións principais son a paixón pola gastronomía e a posibilidade de crear un negocio propio no que poder interactuar co público grazas a unha cociña aberta que permita aos clientes observar as elaboracións culinarias, e desta maneira conseguir un feedback para a mellora continua do local. Outra das razóns que nos incentiva a levalo a cabo é a situación de precariedade laboral que aínda existe no sector da hostalería, a pesar das melloras realizadas nos últimos anos, necesita que todos poñamos da nosa parte para un maior progreso na calidade de vida social e laboral dos hostaleiros.

Datos do centro educativo
Centro educativo: 
CIFP Compostela
Situación da empresa: 
Fóra do viveiro, en funcionamento como empresa
Titorada por: 
Fernández Agrafojo, Mª José
Contacto co viveiro: 
viveiro.cifp.compostela@edu.xunta.es
Forma xurídica: 
Sociedade civil
Actividade económica: 
Restauración
Produtos/Servizos: 
Tapas e viños
Descrición da empresa: 

Local de restauración con oferta de tapas tradicional con toques actuais e oferta de viños de pequenos produtores.

Etiquetas: