C.P.I. A CAÑIZA CURSO 2013-2014
MENÚ ESCOLAR DE NOVEMBRO
LUNS 4 |
MARTES 5 |
MÉRCORES 6 |
XOVES 7 |
VENRES 8 |
Sopa Xarrete con arroz Iogur |
Ensalada de pasta Lomo asado con patacas Froita |
Xudías con chourizo Tortilla con ensalada Natillas
|
Entremeses Bacallau con ensalada Piña |
Crema de verduras Chuletas con puré Froita |
LUNS 11 |
MARTES 12 |
MÉRCORES 13 |
XOVES 14 |
VENRES 15 |
Lentellas Peituga ó forno con menestra Iogur |
Sopa Espaguetis con atún Froita |
Empanadillas Chipiróns con arroz Iogur
|
Chícharos con xamón Salmón ó forno Froita |
Tallaríns con verduras Zorza con patacas fritas Melocotón con iogur |
LUNS 18 |
MARTES 19 |
MÉRCORES 20 |
XOVES 21 |
VENRES 22 |
Crema de cenoria Albóndigas con arroz Froita
|
Variñas de merluza Tortilla con tomate Pasteis |
Sopa Lomo asado con patacas Iogur |
Garavanzos con chourizo Merluza á romana Froita |
Xamón de york rebozado Macarróns con carne Iogur |
LUNS 25 |
MARTES 26 |
MÉRCORES 27 |
XOVES 28 |
VENRES 29 |
Empanadillas Fideuá Froita |
Lentellas Peituga con bechamel Iogur
|
Caldo galego Chuletas con menestra Melocotón con iogur |
Xamón de York rebozado Bacallau ó forno Froita |
Sopa Churrasco con patacas Flan |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|