Skip to Content

MENÚ SEMANAL DO 19 AO 23 DE NOVEMBRO DE 2018

LUNS 19

1º Prato: Chícharos con xamón

2º Prato: Zorza con cachelos

Sobremesa:Froita

MARTES 20

1º Prato: Fabada

2º Prato: Aliñas de polo con ensalada

Sobremesa: Iogur

MÉRCORES 21

1º Prato: Sopa

2º Prato: Filete de tenreira

Sobremesa: Froita

XOVES 22

1º Prato: Pasta

2º Prato: Bacallao á romana

Sobremesa: Iogur

VENRES 23

1º Prato: Empanada de bonito

2º Prato: Albóndigas con arroz

Sobremesa: Froita

 

 

PROFESORADO. CURSO 2018-2019

ETAPA

NIVEL

TITOR/A

ED.INFANTIL

4º (3 anos)

Soraya Álvarez Fernández

5º (4 anos)

Lucía Senra Fernández

6º (5 anos)

Mónica Riveira Rey

APOIO INF.

Pilar Eijo López

ED.PRIMARIA

Cintia Vilariño Salgueiro

Ana Blanco López

Sesé Couto Sanmartín (e L Extranx.)

Laura Prieto López

José Rodríguez Costa

Xosé Luís Ramallal Rego

ÁREA

MESTRES/AS  ESPECIALISTAS

OR

María Virginia Jiménez Jiménez

AL

Carla Pena Rey

PT

María Inés Castro Davila

MÚSICA

Carmen Requeijo Chao

EF

Rebeca Rivas Pena

Relixión

Mª Dolores Abad Cociña

L. Extranxeira (Inglés)

María del C. Pernas Fraga

CALENDARIO ESCOLAR. CURSO 2018-2019

Xa está publicado o calendario escolar para o vindeiro curso 2018-2019.

Podes acceder ao DOG dende aquí.

Se queres, tamén podes descargar a imaxe aquí

Programa de radio 2

RadioGaldo

logo

 Escoita a nosa radio. Preme na frecha e escoitarás o noso primeiro programa.

Distribuir contido


by Dr. Radut