XXI CERTAME JOSÉ RODRÍGUEZ MOLDES-REY

ASÍ SERÁ A XXI EDICIÓN DO CERTAMNE DE COCIÑA E COCTALERÍA DO IES FRAGA DO EUME. 

Modalidade de cociña: o alumnado deberá preparar croquetas de xamón (prato tradicional) e outro que terá as ás de polo como ingrediente principal (prato creativo).

Modalidade de coctelaría: as persoas participantes deberán preparar un cóctel (receta clásico) e un combinado utilizando Pisco Barsol, de uva Quebranta e zume de laranxa da marca Garnini (modalidade creativa).

   Dende hai anos celébrase  simultaneamente un concurso de creación de carteis anunciador do evento, no que participan centros con ensinanzas de artes gráficas e artísticas. O gañador deste ano foi Jonathan Nogueira Aragunde do IES Leixa que presentou a obra titulada As gotas do arte.

   O evento conta co  recoñecemento e colaboración tanto da Consellería de Cultura Educación e O.U.  (a través da Dirección Xeral de Educación, F.P e Innovación Educativa). Tamén se suma o Concello de Pontedeume, a Asociación de Empresarios de Hostalería de Ferrolterra e outras entidades.

 HORARIO DAS ACTIVIDADES 

CENTROS PARTICIPANTES

COMPOSICIÓN DO XURADO

PREMIOS

 PATROCINIOS E COLABORACIÓNS

 APUNTE HISTÓRICO