Bolsa de emprego

ADVERTENCIA

Para evitar que persoas alleas ao IES "Fraga do Eume" empreguen a información desta bolsa de emprego, pregamos aos empresarios que teñan ofertas colgadas nesta web que chamen ao centro educativo, en caso de dúbida, para comprobar que este alumn@ cursou estudios no Instituto. O Número de teléfono do centro é 881930453. Preguntar por Xoán García Rodríguez.

OFERTA DE EMPREGO DO DÍA 08/09/2021

RAZÓN SOCIAL DA EMPRESA OU NOME DO EMPRESARIO INDIVIDUAL: CENTRO DE MAIORES DE LARAXE

 

POSTO DE TRABALLO OFERTADO (Especificar a categoría profesional según o convenio colectivo da provincia correspondente): 1 COCIÑEIRO/A

 

TIPO DE CONTRATO (No caso de ser só para facer horas especificar ao lado do tipo de contrato): TEMPORAL

 

DURACIÓN DO CONTRATO: PARA CUBRIR UNHA BAIXA

 

 

OUTRAS CONDICIÓNS LABORAIS:  TRABÁLLASE POLA MAÑÁ

 

 

PERSOA DE CONTACTO NA EMPRESA: NON ESPECIFICA

 

 

TELÉFONO DE CONTACTO: 981433888

 

 

E-MAIL: sshh.laraxe@domusvi.es

OFERTA DE EMPREGO DO DÍA 29/07/2021

RAZÓN SOCIAL DA EMPRESA OU NOME DO EMPRESARIO INDIVIDUAL: RESTAURANTE  DE NOVA APERTURA

 

POSTO DE TRABALLO OFERTADO (Especificar a categoría profesional según o convenio colectivo da provincia correspondente): 1 CAMAREIRO/A

 

TIPO DE CONTRATO (No caso de ser só para facer horas especificar ao lado do tipo de contrato): INDEFINIDO

 

DURACIÓN DO CONTRATO: INDEFINIDA

 

 

OUTRAS CONDICIÓNS LABORAIS: NON ESPECIFICA

 

 

PERSOA DE CONTACTO NA EMPRESA: CRISTIAN MACHO

 

 

TELÉFONO DE CONTACTO: NON ESPECIFICA

 

 

E-MAIL: As persoas interesadas poden enviar o C.V. a: crisct_@hotmail.com

OFERTA DE EMPREGO DO DÍA 15/07/2021

RAZÓN SOCIAL DA EMPRESA OU NOME DO EMPRESARIO INDIVIDUAL: RESTAURANTE  DE NOVA APERTURA

 

POSTO DE TRABALLO OFERTADO (Especificar a categoría profesional según o convenio colectivo da provincia correspondente): 1 COCIÑEIRO E 1 AXUDANTE DE COCIÑA

 

TIPO DE CONTRATO (No caso de ser só para facer horas especificar ao lado do tipo de contrato): INDEFINIDO

 

DURACIÓN DO CONTRATO: INDEFINIDA

 

 

OUTRAS CONDICIÓNS LABORAIS: NON ESPECIFICA

 

 

PERSOA DE CONTACTO NA EMPRESA: CRISTIAN MACHO

 

 

TELÉFONO DE CONTACTO: NON ESPECIFICA

 

 

E-MAIL: As persoas interesadas poden enviar o C.V. a: crisct_@hotmail.com

OFERTA DE EMPREGO DO DÍA 14/07/2021

RAZÓN SOCIAL DA EMPRESA OU NOME DO EMPRESARIO INDIVIDUAL: GES CONSULTORES (EMPRESA DE SELECCIÓN DE PERSOAL)

 

POSTO DE TRABALLO OFERTADO (Especificar a categoría profesional según o convenio colectivo da provincia correspondente): CAMAREIROS E AXUDANTES DE COCIÑA

 

TIPO DE CONTRATO (No caso de ser só para facer horas especificar ao lado do tipo de contrato): NON ESPECIFICA

 

DURACIÓN DO CONTRATO: NON ESPECIFICA

 

 

OUTRAS CONDICIÓNS LABORAIS: NON ESPECIFICA

 

 

PERSOA DE CONTACTO NA EMPRESA: PATRICIA PRIETO

 

 

TELÉFONO DE CONTACTO: 981203484

 

 

E-MAIL: gesconsultores@gesconsultores.com

OFERTA DE EMPREGO DO DÍA 14/07/2021

RAZÓN SOCIAL DA EMPRESA OU NOME DO EMPRESARIO INDIVIDUAL: HOTEL SARGA (CABANAS)

 

POSTO DE TRABALLO OFERTADO (Especificar a categoría profesional según o convenio colectivo da provincia correspondente): 1 OU 2 CAMAREIROS/AS PARA O SERVIZO DE BUFFET E CAFETERÍA

 

TIPO DE CONTRATO (No caso de ser só para facer horas especificar ao lado do tipo de contrato): NON ESPECIFICA

 

DURACIÓN DO CONTRATO: NON ESPECIFICA

 

 

OUTRAS CONDICIÓNS LABORAIS: NON ESPECIFICA

 

 

PERSOA DE CONTACTO NA EMPRESA: ÁNGELES CALVO

 

 

TELÉFONO DE CONTACTO: 981431000

 

 

E-MAIL: a.calvo@sentirgalicia.es

OFERTA DE EMPREGO DO DÍA 24/06/2021

 

RAZÓN SOCIAL DA EMPRESA OU NOME DO EMPRESARIO INDIVIDUAL: RESTAURANTE “LA CEPA” (CARIÑO)

 

POSTO DE TRABALLO OFERTADO (Especificar a categoría profesional según o convenio colectivo da provincia correspondente): 1 COCIÑEIRO/A CON EXPERIENCIA DEMOSTRABLE EN COCIÑA TRADICIONAL GALEGA

 

TIPO DE CONTRATO (No caso de ser só para facer horas especificar ao lado do tipo de contrato): NON ESPECIFICA

 

DURACIÓN DO CONTRATO: NON ESPECIFICA

 

 

OUTRAS CONDICIÓNS LABORAIS: NON ESPECIFICA

 

 

PERSOA DE CONTACTO NA EMPRESA: MARÍA BARCIA

 

 

TELÉFONO DE CONTACTO: 660958579

 

 

E-MAIL:cbarcia@jccm.es

OFERTA DE EMPREGO DO DÍA 21/06/2021

 

RAZÓN SOCIAL DA EMPRESA OU NOME DO EMPRESARIO INDIVIDUAL: RESTAURANTE “CASA RIVERA” (FERROL)

 

POSTO DE TRABALLO OFERTADO (Especificar a categoría profesional según o convenio colectivo da provincia correspondente): 1 AXUDANTE DE CAMAREIRO E 1 AXUDANTE DE COCIÑA

 

TIPO DE CONTRATO (No caso de ser só para facer horas especificar ao lado do tipo de contrato): TEMPORAL

 

DURACIÓN DO CONTRATO: TEMPADA DE VERÁN

 

 

OUTRAS CONDICIÓNS LABORAIS: NON ESPECIFICA

 

 

PERSOA DE CONTACTO NA EMPRESA: FRANCISCO FERNÁNDEZ

 

 

TELÉFONO DE CONTACTO: 619935139

 

 

E-MAIL:NON ESPECIFICA

 

OFERTA DE EMPREGO DO DÍA 21/06/2021

 

RAZÓN SOCIAL DA EMPRESA OU NOME DO EMPRESARIO INDIVIDUAL: PANADERÍA EN FIOBRE (BERGONDO)

 

POSTO DE TRABALLO OFERTADO (Especificar a categoría profesional según o convenio colectivo da provincia correspondente): 1 AXUDANTE DE PANADEIRO

 

TIPO DE CONTRATO (No caso de ser só para facer horas especificar ao lado do tipo de contrato): INDEFINIDO

 

DURACIÓN DO CONTRATO: INDEFINIDO

 

 

OUTRAS CONDICIÓNS LABORAIS: PARA TRABALLAR POLA NOITE (DE 3:30 A 10:30)

 

 

PERSOA DE CONTACTO NA EMPRESA: CRISTÓBAL

 

 

TELÉFONO DE CONTACTO: 981791402

 

 

E-MAIL:NON ESPECIFICA

 

 

 

OFERTA DE EMPREGO DO DÍA 16/06/2021

 

RAZÓN SOCIAL DA EMPRESA OU NOME DO EMPRESARIO INDIVIDUAL: HELADERÍA- CAFETERÍAALEXANDRA’S” (FERROL)

 

POSTO DE TRABALLO OFERTADO (Especificar a categoría profesional según o convenio colectivo da provincia correspondente): 1 AXUDANTE

 

TIPO DE CONTRATO (No caso de ser só para facer horas especificar ao lado do tipo de contrato): TEMPORAL

 

DURACIÓN DO CONTRATO: ATÉ O 30 DE SETEMBRO PRORROGABLE SEGÚN VALÍA

 

 

OUTRAS CONDICIÓNS LABORAIS: XORNADA COMPLETA

 

 

PERSOA DE CONTACTO NA EMPRESA: LOLA VALDIVIELSO

 

 

TELÉFONO DE CONTACTO: NON ESPECIFICA

 

 

E-MAIL:NON ESPECIFICA

 

 

Distribuir contido