O centro conta cun comedor TIPO B de XESTIÓN DIRECTA con capacidade para 150 usuarios. Dúas cociñeiras contratadas pola Xunta cociñan e elaboran diariamente os menús con arte....e con rigor!. Siguen unhas pautas perfectas de protocolo. Analíticas rutinarias de sanidade, control da calidade dos alimentos e das instalacións e que sempre aproban as Inspeccións de Comedores Escolares. Asados, guisos, potaxes, cremas de verduras, caldos e sopas, legumes, ensaladas, lentellas... rotti de pavo, peixe ,paella, pasta, arroz, macarrones....postres. |
@s alumn@s son atendid@s por 7 colaborador@s voluntari@s + 2 docentes + 2 cociñeiras = TOTAL 11 cuidador@s. Os menús son diseñados atendendo a unha dieta saudable, variada e equilibrada.
Pero ademáis a comida está quente, recén feita e de calidade.
|
Os alumnos comen DIARIAMENTE froita fresca nos recreos do colexio.
|
|
Traballamos por educar ao alumnado en comer de todo e valorar a cociña caseira.
Seguimos as liñas das dietas Mediterránea e Atlántica.
Comer rico e sano é un valor ...e unha oportunidade para apreciar os sabores!!.
Cuidemos e defendamos os comedores escolares da Escola Pública!.