Para evitar que persoas alleas ao IES "Fraga do Eume" empreguen a información desta bolsa de emprego, pregamos aos empresarios que teñan ofertas colgadas nesta web que chamen ao centro educativo, en caso de dúbida, para comprobar que este alumn@ cursou estudios no Instituto. O Número de teléfono do centro é 881930453. Preguntar por Xoán García Rodríguez.
RAZÓN SOCIAL DA EMPRESA OU NOME DO EMPRESARIO INDIVIDUAL: CONFEITARÍA OBRADOIRO (PONTEDEUME)
POSTO DE TRABALLO OFERTADO (Especificar a categoría profesional según o convenio colectivo da provincia correspondente): 1 DEPENDENTE/A E 1 OPERARIO/A DE OBRADOR
TIPO DE CONTRATO (No caso de ser só para facer horas especificar ao lado do tipo de contrato): NON ESPECIFICA
DURACIÓN DO CONTRATO: NON ESPECIFICA
OUTRAS CONDICIÓNS LABORAIS:
XORNADA COMPLETA DURANTE O VERÁN (DE XUÑO A SETEMBRO) E O RESTO DO ANO 22 HORAS O DEPENDENTE/A E 10 HORAS O OPERARIO/A DE OBRADOR.
PERSOA DE CONTACTO NA EMPRESA: TO
TELÉFONO DE CONTACTO: 695621952
RAZÓN SOCIAL DA EMPRESA OU NOME DO EMPRESARIO INDIVIDUAL: GES CONSULTORES (REALIZA A SELECCIÓN DO POSTO DE TRABALLO)
POSTO DE TRABALLO OFERTADO (Especificar a categoría profesional según o convenio colectivo da provincia correspondente): 1 COCIÑEIRO/A PARA CATERING DE COMIDA SA
TIPO DE CONTRATO (No caso de ser só para facer horas especificar ao lado do tipo de contrato): NON ESPECIFICA
DURACIÓN DO CONTRATO: NON ESPECIFICA
OUTRAS CONDICIÓNS LABORAIS: XORNADA DE 9:00-18:00. PÍDESE EXPERIENCIA EN CATERING.
PERSOA DE CONTACTO NA EMPRESA: PATRICIA PRIETO
TELÉFONO DE CONTACTO: 981203484
E-MAIL: gesconsultores@gesconsultores.es
RAZÓN SOCIAL DA EMPRESA OU NOME DO EMPRESARIO INDIVIDUAL: RESTAURANTE “FRANK” (FERROL)
POSTO DE TRABALLO OFERTADO (Especificar a categoría profesional según o convenio colectivo da provincia correspondente): 1 AXUDANTE DE COCIÑA
TIPO DE CONTRATO (No caso de ser só para facer horas especificar ao lado do tipo de contrato): NON ESPECIFICA
DURACIÓN DO CONTRATO: NON ESPECIFICA
OUTRAS CONDICIÓNS LABORAIS: PARA TRABALLAR VENRES E SÁBADO DE MEDIODÍA E POLA NOITE
PERSOA DE CONTACTO NA EMPRESA: JORGE
TELÉFONO DE CONTACTO: 981355071
RAZÓN SOCIAL DA EMPRESA OU NOME DO EMPRESARIO INDIVIDUAL: RESTAURANTE “GARABANA” (CABANAS). RESTAURANTE DE NOVA APERTURA ENFRENTE DO HOTEL SARGA.
POSTO DE TRABALLO OFERTADO (Especificar a categoría profesional según o convenio colectivo da provincia correspondente): 1 XEFE DE COCIÑA E 1 CAMAREIRO
TIPO DE CONTRATO (No caso de ser só para facer horas especificar ao lado do tipo de contrato): INDEFINIDO CON PERÍODO DE PROBA
DURACIÓN DO CONTRATO: INDEFINIDA
OUTRAS CONDICIÓNS LABORAIS: NON ESPECIFICA
PERSOA DE CONTACTO NA EMPRESA: JORGE
TELÉFONO DE CONTACTO: 637335704
E-MAIL: cerveceria.bk22@gmail.com
RAZÓN SOCIAL DA EMPRESA OU NOME DO EMPRESARIO INDIVIDUAL: GASTROBAR Á CARTA DE NOVA CREACIÓN (MERA-OLEIROS)
POSTO DE TRABALLO OFERTADO (Especificar a categoría profesional según o convenio colectivo da provincia correspondente):1 XEFE DE SALA E 1 AXUDANTE DE COCIÑA
TIPO DE CONTRATO (No caso de ser só para facer horas especificar ao lado do tipo de contrato): INDEFINIDO CON PERÍODO DE PROBA
DURACIÓN DO CONTRATO: INDEFINIDA
OUTRAS CONDICIÓNS LABORAIS: XORNADA COMPLETA DE XOVES A DOMINGO (3 DÍAS LIBRES). SALARIO DE 1.400 EUROS NETOS (O XEFE DE SALA) E DE 1.300 EUROS NETOS (O AXUDANTE DE COCIÑA). PODE HABER MELLORAS SALARIAIS POR OBXECTIVOS.
PERSOA DE CONTACTO NA EMPRESA: SUMMA CASTRO
TELÉFONO DE CONTACTO: 650115133
RAZÓN SOCIAL DA EMPRESA OU NOME DO EMPRESARIO INDIVIDUAL: KOA BEACH CLUB E ARGENTINA SUNSET CLUB (PRAIA DE CABANAS)
POSTO DE TRABALLO OFERTADO (Especificar a categoría profesional según o convenio colectivo da provincia correspondente): CAMAREIROS, AXUDANTES DE COCIÑA E COCIÑEIROS.
TIPO DE CONTRATO (No caso de ser só para facer horas especificar ao lado do tipo de contrato): NON ESPECIFICA
DURACIÓN DO CONTRATO: DA SEMANA SANTA A SETEMBRO
OUTRAS CONDICIÓNS LABORAIS: NON ESPECIFICA
PERSOA DE CONTACTO NA EMPRESA: ANTONIO
RAZÓN SOCIAL DA EMPRESA OU NOME DO EMPRESARIO INDIVIDUAL: RESTAURANTE “A RAIOLA” (PONTEDEUME)
POSTO DE TRABALLO OFERTADO (Especificar a categoría profesional según o convenio colectivo da provincia correspondente): 2 CAMAREIROS (DO 1 DE XUÑO AO 15 DE SETEMBRO), 1 AXUDANTE DE COCIÑA E 1 COCIÑEIRO (DE XUÑO A SETEMBRO).
TIPO DE CONTRATO (No caso de ser só para facer horas especificar ao lado do tipo de contrato): NON ESPECIFICA
DURACIÓN DO CONTRATO: NON ESPECIFICA
OUTRAS CONDICIÓNS LABORAIS: NON ESPECIFICA
PERSOA DE CONTACTO NA EMPRESA: RAMÓN
TELÉFONO DE CONTACTO: 620288575
E-MAIL: NON ESPECIFICA
RAZÓN SOCIAL DA EMPRESA OU NOME DO EMPRESARIO INDIVIDUAL: MESÓN “O SON DE COCIÑA” (PERLÍO-FENE)
POSTO DE TRABALLO OFERTADO (Especificar a categoría profesional según o convenio colectivo da provincia correspondente):1 CAMAREIRO/A
TIPO DE CONTRATO (No caso de ser só para facer horas especificar ao lado do tipo de contrato): NON ESPECIFICA
DURACIÓN DO CONTRATO: NON ESPECIFICA
OUTRAS CONDICIÓNS LABORAIS: PÍDESE PERSOA DINÁMICA
PERSOA DE CONTACTO NA EMPRESA: MÓNICA
TELÉFONO DE CONTACTO: 667562785-981340016
E-MAIL: NON ESPECIFICA
RAZÓN SOCIAL DA EMPRESA OU NOME DO EMPRESARIO INDIVIDUAL: RESTAURANTE “EL PINAR” (PERBES)
POSTO DE TRABALLO OFERTADO (Especificar a categoría profesional según o convenio colectivo da provincia correspondente):1 COCIÑEIRO/A
TIPO DE CONTRATO (No caso de ser só para facer horas especificar ao lado do tipo de contrato): INDEFINIDO (CON PERÍODO DE PROBA)
DURACIÓN DO CONTRATO: INDEFINIDA
OUTRAS CONDICIÓNS LABORAIS: XORNADA DE 40 HORAS SEMANAIS DE MARTES A DOMINGO EN HORARIO DE MEDIODÍA. DE SETEMBRO A XULLO TRABALLAMOS DE 10:00 A 17:00 h (NON DAMOS SERVIZO DE CEAS). NA TEMPADA DE VERÁN TAMÉN ABRIMOS PARA AS CEAS.
PÁGANSE AS HORAS EXTRAS QUE SE FAGAN. AS PROPINAS REPÁRTENSEN EQUITATIVAMENTE ENTRE TODOS OS EMPREGADOS.
SOLDO BRUTO ANUAL ENTRE 24.500€ - 28.000 €. COMIDA INCLUIDA.
PERSOA DE CONTACTO NA EMPRESA: CHARO PLACER
TELÉFONO DE CONTACTO: 680431453 - 649462740 - 981783054
E-MAIL: r.elpinar@gmail.com