Skip to Content

Menú novembro

 

 

 

 

VENRES 1

 

DÍA DE TODOS OS SANTOS

LUNS 4

Chícharos con patacas e xamón cocico

Espaguete á boloñesa

Froita

MARTES 5

Crema de cenoria

Ovos con arroz e salsa de tomate caseira

Natillas caseiras

MÉRCORES 6

Sopa

Costela ao forno con patacas fritidas

Froita

XOVES 7

Fabada vexetal

Peixe  fritido con ensalada Froita

VENRES 8

Ensaladilla

Musliños de polo con ensalada 

Iogur

LUNS 11

Sopa

Tortilla de pataca con ensalada variada

Froita

 

MARTES 12

Coliflor con allada

Polo asado con pataca cocida

Iogur

MÉRCORES 13

Pizza

Garabanzos con bacalao e espinacas

Froita

XOVES 14

Crema de cabaza

Guiso de tenreira e pasta

Froita

 

VENRES 15

Ensalada variada

Caldeirada de peixe

Froita

LUNS 18

Sopa xuliana

Espaguete con gambas e atún

Froita

 

MARTES 19

Ensalada variada

Pavo ó forno con arroz branco

Iogur

MÉRCORES 20

Crema de porro

Peixe ó forno con pataca panadeira

Froita

XOVES 21

Croquetas

Guiso de choupa

Froita

VENRES 22

Sardinillas con tomate natural 

Fabas con ameixas

Biscoito caseiro

LUNS 25

Crema de verduras

Macarróns con atún e queixo

Froita

 

MARTES 26

Revolto de champiñóns con gambas

Albóndegas con arroz

Iogur

MÉRCORES 27

Sopa de cocido

Cocido

Froita

XOVES 28

Lentellas vexetais

Filete de peixe con pataca cocida

Froita

VENRES 29

Empanada de atún

Tortilla con salsa de tomate

Crema de arroz con leite e canela



page | by Dr. Radut