|
|
|
|
VENRES 1
DÍA DE TODOS OS SANTOS |
LUNS 4 Chícharos con patacas e xamón cocico Espaguete á boloñesa Froita |
MARTES 5 Crema de cenoria Ovos con arroz e salsa de tomate caseira Natillas caseiras |
MÉRCORES 6 Sopa Costela ao forno con patacas fritidas Froita |
XOVES 7 Fabada vexetal Peixe fritido con ensalada Froita |
VENRES 8 Ensaladilla Musliños de polo con ensalada Iogur |
LUNS 11 Sopa Tortilla de pataca con ensalada variada Froita
|
MARTES 12 Coliflor con allada Polo asado con pataca cocida Iogur |
MÉRCORES 13 Pizza Garabanzos con bacalao e espinacas Froita |
XOVES 14 Crema de cabaza Guiso de tenreira e pasta Froita
|
VENRES 15 Ensalada variada Caldeirada de peixe Froita |
LUNS 18 Sopa xuliana Espaguete con gambas e atún Froita
|
MARTES 19 Ensalada variada Pavo ó forno con arroz branco Iogur |
MÉRCORES 20 Crema de porro Peixe ó forno con pataca panadeira Froita |
XOVES 21 Croquetas Guiso de choupa Froita |
VENRES 22 Sardinillas con tomate natural Fabas con ameixas Biscoito caseiro |
LUNS 25 Crema de verduras Macarróns con atún e queixo Froita
|
MARTES 26 Revolto de champiñóns con gambas Albóndegas con arroz Iogur |
MÉRCORES 27 Sopa de cocido Cocido Froita |
XOVES 28 Lentellas vexetais Filete de peixe con pataca cocida Froita |
VENRES 29 Empanada de atún Tortilla con salsa de tomate Crema de arroz con leite e canela |