Ir ao contido principal
Panel lateral
AV Fraga do Eume
Vostede non se identificou. (
Acceder
)
Inicio
HOSTALERÍA E TURISMO
Inicio
Cursos
HOSTALERÍA E TURISMO
Categorías de curso:
HOSTALERÍA E TURISMO
HOSTALERÍA E TURISMO / C.B COCIÑA E RESTAURACIÓN
HOSTALERÍA E TURISMO / C.B COCIÑA E RESTAURACIÓN / PRIMEIRO_C.B. de COCIÑA E RESTAURACIÓN
HOSTALERÍA E TURISMO / C.B COCIÑA E RESTAURACIÓN / SEGUNDO_C.B. de COCIÑA E RESTAURACIÓN
HOSTALERÍA E TURISMO / C.M. de COCIÑA E GASTRONOMÍA
HOSTALERÍA E TURISMO / C.M. de COCIÑA E GASTRONOMÍA / PRIMEIRO_C.M. de COCIÑA E GASTRONOMÍA
HOSTALERÍA E TURISMO / C.M. de COCIÑA E GASTRONOMÍA / SEGUNDO_C.M. de COCIÑA E GASTRONOMÍA
HOSTALERÍA E TURISMO / C.M. de COCIÑA E GASTRONOMÍA / MODULAR_Z.M. de COCIÑA E GASTRONOMÍA
HOSTALERÍA E TURISMO / C.M. de SERVIZOS EN RESTAURACIÓN
HOSTALERÍA E TURISMO / C.M. de SERVIZOS EN RESTAURACIÓN / PRIMEIRO_C.M. de SERVIZOS EN RESTAURACIÓN
HOSTALERÍA E TURISMO / C.M. de SERVIZOS EN RESTAURACIÓN / SEGUNDO_C.M. de SERVIZOS EN RESTAURACIÓN
HOSTALERÍA E TURISMO / C.S. de AXENCIAS DE VIAXES E XESTIÓN DE EVENTOS
HOSTALERÍA E TURISMO / C.S. de AXENCIAS DE VIAXES E XESTIÓN DE EVENTOS / PRIMEIRO_C.S. de AXENCIAS DE VIAXES E XESTIÓN DE EVENTOS
HOSTALERÍA E TURISMO / C.S. de AXENCIAS DE VIAXES E XESTIÓN DE EVENTOS / SEGUNDO_C.S. de AXENCIAS DE VIAXES E XESTIÓN DE EVENTOS
HOSTALERÍA E TURISMO / C.S. de DIRECCIÓN DE COCIÑA
HOSTALERÍA E TURISMO / C.S. de DIRECCIÓN DE COCIÑA / PRIMEIRO_C.S. de DIRECCIÓN DE COCIÑA
HOSTALERÍA E TURISMO / C.S. de DIRECCIÓN DE COCIÑA / SEGUNDO_C.S. de DIRECCIÓN DE COCIÑA
HOSTALERÍA E TURISMO / C.S. de DIRECCIÓN DE SERVIZOS DE RESTAURACIÓN
HOSTALERÍA E TURISMO / C.S. de DIRECCIÓN DE SERVIZOS DE RESTAURACIÓN / PRIMEIRO_C.S. de DIRECCIÓN DE SERVIZOS DE RESTAURACIÓN
HOSTALERÍA E TURISMO / C.S. de DIRECCIÓN DE SERVIZOS DE RESTAURACIÓN / SEGUNDO_C.S. de DIRECCIÓN DE SERVIZOS DE RESTAURACIÓN
HOSTALERÍA E TURISMO / C.S. de XESTIÓN DE ALOXAMENTOS TURÍSTICOS
HOSTALERÍA E TURISMO / C.S. de XESTIÓN DE ALOXAMENTOS TURÍSTICOS / PRIMEIRO_C.S. de XESTIÓN DE ALOXAMENTOS TURÍSTICOS
HOSTALERÍA E TURISMO / C.S. de XESTIÓN DE ALOXAMENTOS TURÍSTICOS / SEGUNDO_C.S. de XESTIÓN DE ALOXAMENTOS TURÍSTICOS
HOSTALERÍA E TURISMO / C.S. de XESTIÓN DE ALOXAMENTOS TURÍSTICOS (DUAL)
HOSTALERÍA E TURISMO / C.S. de XESTIÓN DE ALOXAMENTOS TURÍSTICOS (DUAL) / PRIMEIRO_C.S. de XESTIÓN DE ALOXAMENTOS TURÍSTICOS (DUAL)
HOSTALERÍA E TURISMO / C.S. de XESTIÓN DE ALOXAMENTOS TURÍSTICOS (DUAL) / SEGUNDO_C.S. de XESTIÓN DE ALOXAMENTOS TURÍSTICOS (DUAL)
INDUSTRIAS ALIMENTARIAS
INDUSTRIAS ALIMENTARIAS / C.M. de PANADARÍA, REPOSTARÍA e CONFEITARÍA
INDUSTRIAS ALIMENTARIAS / C.M. de PANADARÍA, REPOSTARÍA e CONFEITARÍA / PRIMEIRO_C.M. de PANADARÍA, REPOSTARÍA e CONFEITERÍA
INDUSTRIAS ALIMENTARIAS / C.M. de PANADARÍA, REPOSTARÍA e CONFEITARÍA / SEGUNDO_C.M de PANADARÍA, REPOSTARÍA e CONFEITERÍA
Outros
CIFP RODOLFO UCHA PIÑEIRO
Buscar cursos
Ir a
Expandir todo
C.B COCIÑA E RESTAURACIÓN
C.M. de COCIÑA E GASTRONOMÍA
C.M. de SERVIZOS EN RESTAURACIÓN
C.S. de AXENCIAS DE VIAXES E XESTIÓN DE EVENTOS
C.S. de DIRECCIÓN DE COCIÑA
C.S. de DIRECCIÓN DE SERVIZOS DE RESTAURACIÓN
C.S. de XESTIÓN DE ALOXAMENTOS TURÍSTICOS
C.S. de XESTIÓN DE ALOXAMENTOS TURÍSTICOS (DUAL)
Documentos secretaría
Profesor:
Olga Vizoso Arribe
PBPR-ZM-COGA2
Profesor:
Miguel Ángel Caruncho
Comercialización de Eventos
Profesor:
Pilar López Paredes
Marketing Turístico
Profesor:
Pilar López Paredes
EIE ELENA 2022/23
Profesor:
Elena Dapena
FOL ELENA 2022/23
Profesor:
Elena Dapena
Grupo de Traballo Seguridade e Hixiene na manipulación de alimentos
Profesor:
Mª Victoria Arribi Barcia
Profesor:
Pilar López Paredes
Profesor:
Marta Pena Tomé