Ir ao contido principal
Panel lateral
AVV
Vostede non se identificou. (
Acceder
)
Inicio
CS Direción Cociña
Inicio
Cursos
CICLOS SUPERIORES
CS Direción Cociña
Categorías de curso:
FPB
FPB / Módulos Comúns
FPB / Cociña e Restauración
FPB / Actividades de Panadaría e pastelaría
CICLOS MEDIOS
CICLOS MEDIOS / CM Cociña e Gastronomía Ordinario
CICLOS MEDIOS / CM Cociña e Gastronomía Modular
CICLOS MEDIOS / CM Panadaría , Respostaría e Confeitaría
CICLOS MEDIOS / CM Servizos en Restauración
CICLOS MEDIOS / CM Comercio Alimentario dual
CICLOS MEDIOS / CM Xardinaría e Floraría Ordinario
CICLOS SUPERIORES
CICLOS SUPERIORES / CS Aloxamentos Turísticos
CICLOS SUPERIORES / CS Aloxamentos Turísticos Dual
CICLOS SUPERIORES / CS Direción Servizos
CICLOS SUPERIORES / CS Direción Cociña
CICLOS SUPERIORES / Ciclo Superior de direción de cociña agroecolóxico
CICLOS SUPERIORES / PLAN RETORNA
BIBLIOTECA
DOCENCIA PROFESORADO
DOCENCIA PROFESORADO / Cursos de probas
DOCENCIA PROFESORADO / 2020-2021
DOCENCIA PROFESORADO / 2020-2021 / Aproveitamento didáctico
PROFESORADO
MASTER
TICS
CS Direción Cociña
Buscar cursos
Ir a
PPCC
Xestión administrativa e comercial en restauración
EPRC
CURSO PRÁCTICAS EIE 2ºCSDC
PROXECTO 2º DIRCO
FRANCÉS CSDC
FOL 1º CSDC
Control do aprovisionamento de materias primas
XACR CSDC
RRHH CSDC
EIE 2º CSDC
XCSHA CSDC
INGLÉS CSDC
GASTRONOMÍA DIRCO
Xestión da producción culinaria
PEC