Ir ao contido principal
Panel lateral
AulaVirtual
Vostede non se identificou. (
Acceder
)
Inicio
CICLO SUPERIOR DOBRE TITULACIÓN DIRECCIÓN COCIÑA e SERVIZOS Dual
Inicio
Cursos
HOSTALARÍA e TURISMO
CICLO SUPERIOR DOBRE TITULACIÓN DIRECCIÓN COCIÑA e SERVIZOS Dual
Categorías de curso:
INFORMACIÓN PARA O ALUMNADO
HOSTALARÍA e TURISMO
HOSTALARÍA e TURISMO / CICLO BÁSICO COCIÑA E RESTAURACIÓN
HOSTALARÍA e TURISMO / CICLO BÁSICO COCIÑA E RESTAURACIÓN / TITORÍAS FP BÁSICA COCIÑA E RESTAURACIÓN
HOSTALARÍA e TURISMO / CICLO MEDIO COCIÑA E GASTRONOMÍA
HOSTALARÍA e TURISMO / CICLO MEDIO COCIÑA E GASTRONOMÍA / TITORÍAS CM COCIÑA E GASTRONOMÍA
HOSTALARÍA e TURISMO / CICLO MEDIO SERVIZOS EN RESTAURACIÓN
HOSTALARÍA e TURISMO / CICLO MEDIO SERVIZOS EN RESTAURACIÓN / TITORÍAS CM SERVIZOS EN RESTAURACIÓN
HOSTALARÍA e TURISMO / CICLO SUPERIOR XESTIÓN DE ALOXAMENTOS TURÍSTICOS
HOSTALARÍA e TURISMO / CICLO SUPERIOR XESTIÓN DE ALOXAMENTOS TURÍSTICOS / LA VOIX
HOSTALARÍA e TURISMO / CICLO SUPERIOR XESTIÓN DE ALOXAMENTOS TURÍSTICOS / TITORÍAS CS XESTION DE ALOXAMENTOS TCOS
HOSTALARÍA e TURISMO / CICLO SUPERIOR GUIA, INFORMACIÓN E ASISTENCIA TURÍSTICA
HOSTALARÍA e TURISMO / CICLO SUPERIOR GUIA, INFORMACIÓN E ASISTENCIA TURÍSTICA / TITORÍAS CS GUIA, INFORMACION e ASISTENCIA TCA
HOSTALARÍA e TURISMO / CICLO SUPERIOR DIRECCION DE COCIÑA
HOSTALARÍA e TURISMO / CICLO SUPERIOR DIRECCION DE COCIÑA / TITORÍAS CS DIRECCIÓN DE COCIÑA
HOSTALARÍA e TURISMO / CICLO SUPERIOR DIRECCIÓN DE SERVIZOS EN RESTAURACIÓN
HOSTALARÍA e TURISMO / CICLO SUPERIOR DIRECCIÓN DE SERVIZOS EN RESTAURACIÓN / TITORÍAS CS DIRECCIÓN DE SERVIZOS
HOSTALARÍA e TURISMO / CICLO SUPERIOR XESTIÓN DE ALOXAMENTOS TURÍSTICOS Dual
HOSTALARÍA e TURISMO / CICLO SUPERIOR XESTIÓN DE ALOXAMENTOS TURÍSTICOS Dual / TITORÍAS ZS XESTIÓN DE ALOXAMENTOS Dual
HOSTALARÍA e TURISMO / CICLO SUPERIOR DOBRE TITULACIÓN DIRECCIÓN COCIÑA e SERVIZOS Dual
HOSTALARÍA e TURISMO / CICLO SUPERIOR DOBRE TITULACIÓN DIRECCIÓN COCIÑA e SERVIZOS Dual / TITORÍAS ZS DOBRE TITULACIÓN COCIÑA e SERVIZOS Dual
HOSTALARÍA e TURISMO / ACF´s
HOSTALARÍA e TURISMO / AULAS PROFESORADO
INDUSTRIAS ALIMENTARIAS
INDUSTRIAS ALIMENTARIAS / CICLO MEDIO PANADARÍA, REPOSTARÍA e CONFEITARÍA
INDUSTRIAS ALIMENTARIAS / CICLO MEDIO PANADARÍA, REPOSTARÍA e CONFEITARÍA / TITORÍAS CM PANADARÍA, REPOSTARÍA E CONFEITARÍA
FORMACIÓN E ORIENTACIÓN LABORAL
FORMACIÓN E ORIENTACIÓN LABORAL / AULAS PROFESORADO
FORMACIÓN E ORIENTACIÓN LABORAL / AULAS PROFESORADO / Aulas TERESA BARREIRO
FORMACIÓN E ORIENTACIÓN LABORAL / AULAS PROFESORADO / Aulas ANA CASAL
FORMACIÓN E ORIENTACIÓN LABORAL / AULAS PROFESORADO / Aulas ESTRELLA FERNÁNDEZ
FORMACIÓN E ORIENTACIÓN LABORAL / AULAS PROFESORADO / Aulas CRISTINA MONTENEGRO
DINAMIZACIÓN DE IDIOMAS
ORIENTAOROZA
ORIENTAOROZA / INFORMACIÓN e ORIENTACIÓN LABORAL
ORIENTAOROZA / IGUALDADE E CONVIVENCIA
DIRECCIÓN
INNOVACIÓN e FORMACIÓN
INNOVACIÓN e FORMACIÓN / Excelencia
INNOVACIÓN e FORMACIÓN / PFPP
INNOVACIÓN e FORMACIÓN / FORMACIÓN
TIC
Buscar cursos
Ir a
Expandir todo
TITORÍAS ZS DOBRE TITULACIÓN COCIÑA e SERVIZOS Dual
ZSHOT04-05. MP0179. English DUAL DB.TIT 1º
ZSHOT04-05_MP0496. Control do aprovisionamento de materias primas DUAL DB.TIT. 1º
ZSHOT04-05_MP0497. Procesos de preelaboración e conservación en cociña DUAL DB.TIT. 1º
ZSHOT04-05_MP0499. Procesos de elaboración culinaria DUAL DB.TIT. 1º
ZSHOT04-05. MP0180. Français DUAL DB.TIT 2º
ZSHOT04-05. MP0502. Gastronomía e Nutrición DUAL DB.TIT. 2º
ZSHOT04-05. MP0503. Xestión administrativa e comercial en restauración DUAL DB.TIT. 2º
ZSHOT04-05. MP0504. Recursos humanos e dirección de equipos en restauración DUAL DB.TIT. 2º
ZSHOT04-05. MP0507. Empresa e Iniciativa Emprendedora DUAL DB.TIT. 2º
ZSHOT04-05_MP0509. Procesos de servizos en bar-cafetería DUAL DB.TIT. 2º
ZSHOT04-05_MP0510. Procesos de servizos en restaurante DUAL DB.TIT. 2º
ZSHOT04-05_MP0514. Formación e orientación laboral DUAL DB.TIT. 1º