This course trains students in the hospitality industry with the language competences they will need for a successful career.
- Profesor: PROFESORA María Fernández González
Ciclo formativo: CSHOT04 Dirección de cociña. Módulo profesional: MP0502. Gastronomía e nutrición. Grupo: A Curso: 2020-2021 |
- Profesor: PROFESORA Marta Abad Maquieira
Ciclo formativo: NOME. Módulo profesional: MP0000. Formación e orientación laboral. |
- Profesor: PROFESORA M. Teresa Barreiro Abilleira
Ciclo formativo: CSHOT04 Dirección de cociña. Módulo profesional: MP0498. Elaboracións de pastelaría e repostaría en cociña. Grupo: A Curso: 2020-2021 |
- Profesor: PROFESOR Jorge Sánchez Verdeal
Ciclo formativo: CSHOT04 Dirección de cociña. Módulo profesional: MP0500. Xestión da produción en cociña. Grupo: A Curso: 2020-2021 |
- Profesor: PROFESOR Ricardo Fernández Guerra
Ciclo formativo: CSHOT04 Dirección de cociña. Módulo profesional: MP0504. Recursos humanos e dirección de equipos en restauración. Grupo: A Curso: 2020-2021 |
- Profesor: PROFESORA María José Durán Gómez
Ciclo formativo: Ciclo. Módulo profesional: MP0xxx. Empresa e iniciativa emprendedora. |
- Profesor: PROFESORA M. Teresa Barreiro Abilleira
- Profesor: PROFESORA Eva Pintor Sánchez