This course trains students in the hospitality industry with the language competences they will need for a successful career.



Ciclo formativo: CSHOT04 Dirección de cociña.

Módulo profesional: MP0502. Gastronomía e nutrición. Grupo: A

Curso: 2020-2021

Ciclo formativo: NOME.

Módulo profesional: MP0000. Formación e orientación laboral. 


Ciclo formativo: CSHOT04 Dirección de cociña.

Módulo profesional: MP0498. Elaboracións de pastelaría e repostaría en cociña. Grupo: A

Curso: 2020-2021

Ciclo formativo: CSHOT04 Dirección de cociña.

Módulo profesional: MP0500. Xestión da produción en cociña. Grupo: A

Curso: 2020-2021

Ciclo formativo: CSHOT04 Dirección de cociña.

Módulo profesional: MP0504. Recursos humanos e dirección de equipos en restauración. Grupo: A

Curso: 2020-2021

Ciclo formativo: Ciclo.

Módulo profesional: MP0xxx. Empresa e iniciativa emprendedora.