Ir ao contido principal
Panel lateral
AulaVirtual
Vostede non se identificou. (
Acceder
)
Inicio
CICLO MEDIO COCIÑA E GASTRONOMÍA
Inicio
Cursos
HOSTALARÍA e TURISMO
CICLO MEDIO COCIÑA E GASTRONOMÍA
Categorías de curso:
INFORMACIÓN PARA O ALUMNADO
HOSTALARÍA e TURISMO
HOSTALARÍA e TURISMO / CICLO BÁSICO COCIÑA E RESTAURACIÓN
HOSTALARÍA e TURISMO / CICLO BÁSICO COCIÑA E RESTAURACIÓN / TITORÍAS FP BÁSICA COCIÑA E RESTAURACIÓN
HOSTALARÍA e TURISMO / CICLO MEDIO COCIÑA E GASTRONOMÍA
HOSTALARÍA e TURISMO / CICLO MEDIO COCIÑA E GASTRONOMÍA / TITORÍAS CM COCIÑA E GASTRONOMÍA
HOSTALARÍA e TURISMO / CICLO MEDIO SERVIZOS EN RESTAURACIÓN
HOSTALARÍA e TURISMO / CICLO MEDIO SERVIZOS EN RESTAURACIÓN / TITORÍAS CM SERVIZOS EN RESTAURACIÓN
HOSTALARÍA e TURISMO / CICLO SUPERIOR XESTIÓN DE ALOXAMENTOS TURÍSTICOS
HOSTALARÍA e TURISMO / CICLO SUPERIOR XESTIÓN DE ALOXAMENTOS TURÍSTICOS / LA VOIX
HOSTALARÍA e TURISMO / CICLO SUPERIOR XESTIÓN DE ALOXAMENTOS TURÍSTICOS / TITORÍAS CS XESTION DE ALOXAMENTOS TCOS
HOSTALARÍA e TURISMO / CICLO SUPERIOR GUIA, INFORMACIÓN E ASISTENCIA TURÍSTICA
HOSTALARÍA e TURISMO / CICLO SUPERIOR GUIA, INFORMACIÓN E ASISTENCIA TURÍSTICA / TITORÍAS CS GUIA, INFORMACION e ASISTENCIA TCA
HOSTALARÍA e TURISMO / CICLO SUPERIOR DIRECCION DE COCIÑA
HOSTALARÍA e TURISMO / CICLO SUPERIOR DIRECCION DE COCIÑA / TITORÍAS CS DIRECCIÓN DE COCIÑA
HOSTALARÍA e TURISMO / CICLO SUPERIOR DIRECCIÓN DE SERVIZOS EN RESTAURACIÓN
HOSTALARÍA e TURISMO / CICLO SUPERIOR DIRECCIÓN DE SERVIZOS EN RESTAURACIÓN / TITORÍAS CS DIRECCIÓN DE SERVIZOS
HOSTALARÍA e TURISMO / CICLO SUPERIOR XESTIÓN DE ALOXAMENTOS TURÍSTICOS Dual
HOSTALARÍA e TURISMO / CICLO SUPERIOR XESTIÓN DE ALOXAMENTOS TURÍSTICOS Dual / TITORÍAS ZS XESTIÓN DE ALOXAMENTOS Dual
HOSTALARÍA e TURISMO / CICLO SUPERIOR DOBRE TITULACIÓN DIRECCIÓN COCIÑA e SERVIZOS Dual
HOSTALARÍA e TURISMO / CICLO SUPERIOR DOBRE TITULACIÓN DIRECCIÓN COCIÑA e SERVIZOS Dual / TITORÍAS ZS DOBRE TITULACIÓN COCIÑA e SERVIZOS Dual
HOSTALARÍA e TURISMO / ACF´s
HOSTALARÍA e TURISMO / AULAS PROFESORADO
INDUSTRIAS ALIMENTARIAS
INDUSTRIAS ALIMENTARIAS / CICLO MEDIO PANADARÍA, REPOSTARÍA e CONFEITARÍA
INDUSTRIAS ALIMENTARIAS / CICLO MEDIO PANADARÍA, REPOSTARÍA e CONFEITARÍA / TITORÍAS CM PANADARÍA, REPOSTARÍA E CONFEITARÍA
FORMACIÓN E ORIENTACIÓN LABORAL
FORMACIÓN E ORIENTACIÓN LABORAL / AULAS PROFESORADO
FORMACIÓN E ORIENTACIÓN LABORAL / AULAS PROFESORADO / Aulas TERESA BARREIRO
FORMACIÓN E ORIENTACIÓN LABORAL / AULAS PROFESORADO / Aulas ANA CASAL
FORMACIÓN E ORIENTACIÓN LABORAL / AULAS PROFESORADO / Aulas ESTRELLA FERNÁNDEZ
FORMACIÓN E ORIENTACIÓN LABORAL / AULAS PROFESORADO / Aulas CRISTINA MONTENEGRO
DINAMIZACIÓN DE IDIOMAS
ORIENTAOROZA
ORIENTAOROZA / INFORMACIÓN e ORIENTACIÓN LABORAL
ORIENTAOROZA / IGUALDADE E CONVIVENCIA
DIRECCIÓN
INNOVACIÓN e FORMACIÓN
INNOVACIÓN e FORMACIÓN / Excelencia
INNOVACIÓN e FORMACIÓN / PFPP
INNOVACIÓN e FORMACIÓN / FORMACIÓN
TIC
Buscar cursos
Ir a
Expandir todo
TITORÍAS CM COCIÑA E GASTRONOMÍA
CMHOT01. Professional English (grupo A) COGA 1º
CMHOT01. MP0046. Preelaboración e conservación de alimentos (Grupo A) COGA 1º
CMHOT01. MP0047. Técnicas culinarias (Grupo A) COGA 1º
CMHOT01. MP0049. Formación e orientación laboral (grupo A) COGA 1º
CMHOT01. Professional English (grupo B) COGA 1º
CMHOT01. MP0046. Preelaboración e conservación de alimentos (grupo B) COGA 1º
CMHOT01. MP0047. Técnicas culinarias (grupo B) COGA 1º
CMHOT01. MP0049. Formación e orientación laboral (grupo B) COGA 1º
CMHOT01. MP0026. Procesos básicos de pastelaría e repostaría (grupos A e B) COGA 1º
CMHOT01. MP0031. Seguridade e hixiene na manipulación de alimentos (grupo A - B) COGA 1º
CMHOT01. MP0028. Sobremesas en restauración (grupo A) COGA 2º
CMHOT01. MP0048. Produtos culinarios (grupo A) COGA 2º
CMHOT01. MP0050. Empresa e iniciativa emprendedora (grupo A) COGA 2º
CMHOT01. MP0028. Sobremesas en restauración (grupo B) COGA 2º
CMHOT01. MP0048. Produtos culinarios (grupo B) COGA 2º
CMHOT01. MP0050. Empresa e iniciativa emprendedora (grupo B) COGA 2º
CMHOT01. MP0045. Ofertas gastronómicas (grupos A e B) COGA 2º