Comunicarse en inglés, cun nivel de usuario básico, en servizos de restauración
Acredita:
- HOT327_2 - Servizos de bar e cafetaría
- HOT327_2 - Servizos de bar e cafetaría
- HOT327_2 - Servizos de bar e cafetaría
- HOT327_2 - Servizos de bar e cafetaría
- HOT327_2 - Servizos de bar e cafetaría
- HOT327_2 - Servizos de bar e cafetaría
- HOT327_2 - Servizos de bar e cafetaría
- HOT327_2 - Servizos de bar e cafetaría
- HOT328_2 - Servizos de restaurante
- HOT328_2 - Servizos de restaurante
- HOT328_2 - Servizos de restaurante
- HOT328_2 - Servizos de restaurante
- HOT328_2 - Servizos de restaurante
- HOT328_2 - Servizos de restaurante
- HOT328_2 - Servizos de restaurante
- HOT328_2 - Servizos de restaurante
- HOT331_3 - Dirección en restauración
- HOT331_3 - Dirección en restauración
- HOT331_3 - Dirección en restauración
- HOT331_3 - Dirección en restauración
- HOT331_3 - Dirección en restauración
- HOT331_3 - Dirección en restauración
- HOT331_3 - Dirección en restauración
- HOT331_3 - Dirección en restauración
- HOT334_3 - Xestión de procesos de servizo en restauración
- HOT334_3 - Xestión de procesos de servizo en restauración
- HOT334_3 - Xestión de procesos de servizo en restauración
- HOT334_3 - Xestión de procesos de servizo en restauración
- HOT334_3 - Xestión de procesos de servizo en restauración
- HOT334_3 - Xestión de procesos de servizo en restauración
- HOT334_3 - Xestión de procesos de servizo en restauración
- HOT334_3 - Xestión de procesos de servizo en restauración