GaliciaSkills 2021. Competicións

Panadaría

Sede e data de celebración: CIFP Compostela (Santiago de Compostela), o día 08/10/2021
Horario da competición:

De 9:30 a 10:00. Recepción de competidores/as. Presentación e foto corporativa de grupo.

De 10:00 a 14:00. Xornada matinal da competición. A orde de realización das tarefas será a elección do competidor/a.

De 14:00 a 16:00. Xantar.

De 16:00 a 19:30. Xornada vespertina da competición. Finalización e presentación de todas as elaboracións.

De 19:30 a 19:45. Explicación do traballo realizado ao xurado por parte dos competidores/as.

De 19:45 a 20:00. Avaliación por parte do xurado.

De 20:00 a 20:15. Entrega de premios.

Familias profesionais:
Hostalaría e turismo
Industrias alimentarias
Centros e alumnado participante:
CIFP Carlos Oroza, Celia Vázquez Costoya
CIFP Compostela, María Domínguez Domínguez
CIFP Manuel Antonio, Johana Domínguez Rivera
CIFP Paseo das Pontes, Antón Darío González Eirís
Descrición da competición:

A proba constará de tres módulos diferentes:

  1. Módulo de pan
    • Elaborar 2 pezas de pan rústico tipo molete
    • Elaborar 3 unidades de pan barra tipo baguett
  2. Módulo de bolaría
    • Elaborar 15 unidades de croissant. Bolaría de mil follas fermentada
    • Elaborar 20 unidades de especialidade tipo "Cristina". Bolaría simple
  3. Módulo artísitco
    • Confección dunha peza artística baseada en motivos ornamentais
Xurado:
Presidente/a:
José Antonio Vieites Quintáns

Vogais:
Gonzalo Salgueiros Gómez
Manuel Patiño Carou
Fátima Estévez Posada
Bernardo Esperante Lago
Avelina Amado Fernández
Medalla de ouro:
Celia Vázquez Costoya
Titor/a: Manuel Patiño Carou
Centro: CIFP Carlos Oroza
Medalla de prata:
Antón Darío González Eirís
Titor/a: Avelina Amado Fernández
Centro: CIFP Paseo das Pontes
Panadaría
Panadaría
Panadaría
Panadaría
Panadaría
Panadaría
Panadaría
Panadaría
Panadaría

Acceda á ficha das demais especialidades: