IN06 - A mesa do Oroza
Familias profesionais:
Actividades físicas e deportivas
Artes gráficas
Hostalaría e turismo
Imaxe e son
Industrias alimentarias
Centro educativo coordinador: CIFP Carlos Oroza, Pontevedra
Centros colaboradores:
CIFP Montecelo
CIFP Imaxe e Son
Entidades colaboradoras:
Restaurante Culler de Pau
Restaurante O Eirado da Leña
Obxectivos:
- Coñecer os produtos de quilómetro cero.
- Aprender a comprar con responsabilidade.
- Promover a comida a saudable.
Síntese do proxecto:
Visibilización e divulgación do uso de produtos saudables na nosa cociña, con especial énfase na posta en valor dos produtos galegos de tempada e de quilómetro cero.
Participantes:
Profesorado e alumnado das familias profesionais de Hostalaría e Turismo, de Industrias Alimentarias, de Imaxe e Son, de Artes Gráficas e de Actividades Físicas e Deportivas.
Coordinadora: Pilar Tallón Silvosa
Contacto:
Proxecto premiado na Convocatoria de premios a proxectos de innovación na FP 2020 na Modalidade B.
