Ir ao contido principal
Panel lateral
Inicio
Máis
Acceder
Inicio
Cursos
CICLOS MEDIOS
CM Cociña e Gastronomía Modular
CM Cociña e Gastronomía Modular
Categorías de cursos
FPB
FPB / Cociña e Restauración
FPB / Actividades de Panadaría e pastelaría
CICLOS MEDIOS
CICLOS MEDIOS / CM Cociña e Gastronomía Ordinario
CICLOS MEDIOS / CM Cociña e Gastronomía Modular
CICLOS MEDIOS / CM Panadaría , Respostaría e Confeitaría
CICLOS MEDIOS / CM Servizos en Restauración
CICLOS MEDIOS / CM Comercio Alimentario dual
CICLOS SUPERIORES
CICLOS SUPERIORES / CS Aloxamentos Turísticos
CICLOS SUPERIORES / CS Aloxamentos Turísticos Dual
CICLOS SUPERIORES / CS Direción Servizos
CICLOS SUPERIORES / CS Direción Cociña
CICLOS SUPERIORES / Ciclo Superior de direción de cociña agroecolóxico
CICLOS SUPERIORES / PLAN RETORNA
BIBLIOTECA
DOCENCIA PROFESORADO
DOCENCIA PROFESORADO / Cursos de probas
DOCENCIA PROFESORADO / 2020-2021
DOCENCIA PROFESORADO / 2020-2021 / Aproveitamento didáctico
PROFESORADO
MASTER
TICS
DEPARTAMENTOS
Buscar cursos
Buscar cursos
EIE COCZM
Teacher:
Daniel Fernández Fernández
FOL COCZM
Teacher:
Daniel Fernández Fernández
SEGURIDADE E HIXIENE NA MANIPULACIÓN DE ALIMENTOS 1º COCZM
Teacher:
Sonia Gil Pena
OG COCZM
Teacher:
Noelia Rodriguez Tuñas
SR COCZM
Teacher:
DAVID CUÑARRO MOURIÑO
PBPR COCZM
Teacher:
DAVID CUÑARRO MOURIÑO
TC COCZM
Teacher:
Alberto Otero
PCA COCZM
Teacher:
Alberto Otero
PC COCZM
Teacher:
Bibian González