Ir ao contido principal
Panel lateral
AV CIFP Carlos Oroza
Inicio
Máis
Acceder
Inicio
Cursos
HOSTALARÍA e TURISMO
CICLO SUPERIOR XESTIÓN DE ALOXAMENTOS TURÍSTICOS Dual
CICLO SUPERIOR XESTIÓN DE ALOXAMENTOS TURÍSTICOS Dual
Categorías de cursos
GUÍA DO CURSO 2024-2025
HOSTALARÍA e TURISMO
HOSTALARÍA e TURISMO / CICLO BÁSICO COCIÑA E RESTAURACIÓN
HOSTALARÍA e TURISMO / CICLO BÁSICO COCIÑA E RESTAURACIÓN / TITORÍAS FP BÁSICA COCIÑA E RESTAURACIÓN
HOSTALARÍA e TURISMO / CICLO MEDIO COCIÑA E GASTRONOMÍA
HOSTALARÍA e TURISMO / CICLO MEDIO COCIÑA E GASTRONOMÍA / TITORÍAS CM COCIÑA E GASTRONOMÍA
HOSTALARÍA e TURISMO / CICLO MEDIO SERVIZOS EN RESTAURACIÓN
HOSTALARÍA e TURISMO / CICLO MEDIO SERVIZOS EN RESTAURACIÓN / TITORÍAS CM SERVIZOS EN RESTAURACIÓN
HOSTALARÍA e TURISMO / CICLO MEDIO COCIÑA E GASTRONOMÍA Dual
HOSTALARÍA e TURISMO / CICLO SUPERIOR XESTIÓN DE ALOXAMENTOS TURÍSTICOS
HOSTALARÍA e TURISMO / CICLO SUPERIOR XESTIÓN DE ALOXAMENTOS TURÍSTICOS / TITORÍAS CS XESTION DE ALOXAMENTOS TCOS
HOSTALARÍA e TURISMO / CICLO SUPERIOR GUIA, INFORMACIÓN E ASISTENCIA TURÍSTICA
HOSTALARÍA e TURISMO / CICLO SUPERIOR GUIA, INFORMACIÓN E ASISTENCIA TURÍSTICA / TITORÍAS CS GUIA, INFORMACION e ASISTENCIA TCA
HOSTALARÍA e TURISMO / CICLO SUPERIOR DIRECCION DE COCIÑA
HOSTALARÍA e TURISMO / CICLO SUPERIOR DIRECCION DE COCIÑA / TITORÍAS CS DIRECCIÓN DE COCIÑA
HOSTALARÍA e TURISMO / CICLO SUPERIOR DIRECCIÓN DE SERVIZOS DE RESTAURACIÓN
HOSTALARÍA e TURISMO / CICLO SUPERIOR DIRECCIÓN DE SERVIZOS DE RESTAURACIÓN / TITORÍAS CS DIRECCIÓN DE SERVIZOS
HOSTALARÍA e TURISMO / CICLO SUPERIOR XESTIÓN DE ALOXAMENTOS TURÍSTICOS Dual
HOSTALARÍA e TURISMO / CICLO SUPERIOR XESTIÓN DE ALOXAMENTOS TURÍSTICOS Dual / TITORÍAS ZS XESTIÓN DE ALOXAMENTOS Dual
HOSTALARÍA e TURISMO / CICLO SUPERIOR DOBRE TITULACIÓN DIRECCIÓN COCIÑA e SERVIZOS Dual
HOSTALARÍA e TURISMO / CICLO SUPERIOR DOBRE TITULACIÓN DIRECCIÓN COCIÑA e SERVIZOS Dual / TITORÍAS ZS DOBRE TITULACIÓN COCIÑA e SERVIZOS Dual
HOSTALARÍA e TURISMO / CS GUÍA, INFORMACIÓN e ASISTENCIA TURÍSTICAS especialización ENOTURISMO Dual intensiva
HOSTALARÍA e TURISMO / CS GUÍA, INFORMACIÓN e ASISTENCIA TURÍSTICAS especialización ENOTURISMO Dual intensiva / TITORÍAS ZS GUÍAS CON ENOTURISMO Dual Intensiva
HOSTALARÍA e TURISMO / CS DIRECCIÓN de COCIÑA e oferta parcial de PROCESOS e CALIDADE na INDUSTRIA ALIMENTARIA/ SERVIZOS DE RESTAURACIÓN Dual Intensiva
HOSTALARÍA e TURISMO / CS DIRECCIÓN de COCIÑA e oferta parcial de PROCESOS e CALIDADE na INDUSTRIA ALIMENTARIA/ SERVIZOS DE RESTAURACIÓN Dual Intensiva / TITORÍA ZS DIRECCIÓN DE COCIÑA con INDUSTRIA ALIMENTARIA Dual Intensiva
HOSTALARÍA e TURISMO / ACF´s
HOSTALARÍA e TURISMO / ACF´s / CAMPIONATO de SUMILLERÍA SUSO DOMÍNGUEZ
HOSTALARÍA e TURISMO / AULAS PROFESORADO
INDUSTRIAS ALIMENTARIAS
INDUSTRIAS ALIMENTARIAS / CICLO MEDIO PANADARÍA, REPOSTARÍA e CONFEITARÍA
INDUSTRIAS ALIMENTARIAS / CICLO MEDIO PANADARÍA, REPOSTARÍA e CONFEITARÍA / TITORÍAS CM PANADARÍA, REPOSTARÍA E CONFEITARÍA
INDUSTRIAS ALIMENTARIAS / AULAS PROFESORADO
INDUSTRIAS ALIMENTARIAS / AULAS PROFESORADO / Aulas SH ANA MÉNDEZ
FORMACIÓN E ORIENTACIÓN LABORAL
FORMACIÓN E ORIENTACIÓN LABORAL / AULAS PROFESORADO
FORMACIÓN E ORIENTACIÓN LABORAL / AULAS PROFESORADO / Aulas TERESA BARREIRO
FORMACIÓN E ORIENTACIÓN LABORAL / AULAS PROFESORADO / Aulas ANA CASAL
FORMACIÓN E ORIENTACIÓN LABORAL / AULAS PROFESORADO / Aulas ESTRELLA FERNÁNDEZ
FORMACIÓN E ORIENTACIÓN LABORAL / AULAS PROFESORADO / Aulas CRISTINA MONTENEGRO
DINAMIZACIÓN DE IDIOMAS
INFORMACIÓN e ORIENTACIÓN PROFESIONAL
INFORMACIÓN e ORIENTACIÓN PROFESIONAL / INFORMACIÓN e ORIENTACIÓN PROFESIONAL
INFORMACIÓN e ORIENTACIÓN PROFESIONAL / ESPAZO TRANSVERSAIS
DIRECCIÓN
INNOVACIÓN e FORMACIÓN
INNOVACIÓN e FORMACIÓN / MATERIAIS de FORMACIÓNS
T.I.C
T.I.C / AULAS de PROBAS-CONSULTA
T.I.C / AULAS de PROBAS-CONSULTA / Aulas CONSULTA - TURISMO
T.I.C / AULAS de PROBAS-CONSULTA / Aulas CONSULTA - HOSTALERÍA
PROBAS LIBRES
ACCIÓNS FORMATIVAS para DESEMPREGADOS (AFD´s)
Buscar cursos
Buscar cursos
Expandir todo
TITORÍAS ZS XESTIÓN DE ALOXAMENTOS Dual
ZSHOT01. MP0173. Marketing Turístico XEALTU DUAL 1º
ZSHOT01. MP0174. Dirección de aloxamentos turísticos XEALTU DUAL 1º
ZSHOT01. MP0176. Recepción e reservas XEALTU DUAL 1º
ZSHOT01. MP0179. English XEALTU DUAL 1º
ZSHOT01. MP0171. Estrutura do mercado turístico XEALTU DUAL 2º
ZSHOT01. MP0172. Protocolo e relacións públicas XEALTU DUAL 2º
ZSHOT01. MP0175. Xestión do departamento de pisos XEALTU DUAL 2º
ZSHOT01. MP0177. Recursos humanos no aloxamento XEALTU DUAL 2º
ZSHOT01. MP0178. Comercialización de eventos XEALTU DUAL 2º
ZSHOT01. MP0180. Français XEALTU DUAL 2º
ZSHOT01. MP0183. Empresa e iniciativa emprendedora XEALTU DUAL 2º