Ir ao contido principal
Panel lateral
AulaVirtual
Vostede non se identificou. (
Acceder
)
Inicio
CICLO MEDIO PANADARÍA, REPOSTARÍA e CONFEITARÍA
Inicio
Cursos
INDUSTRIAS ALIMENTARIAS
CICLO MEDIO PANADARÍA, REPOSTARÍA e CONFEITARÍA
Categorías de curso:
INFORMACIÓN PARA O ALUMNADO
HOSTALARÍA e TURISMO
HOSTALARÍA e TURISMO / CICLO BÁSICO COCIÑA E RESTAURACIÓN
HOSTALARÍA e TURISMO / CICLO BÁSICO COCIÑA E RESTAURACIÓN / TITORÍAS FP BÁSICA COCIÑA E RESTAURACIÓN
HOSTALARÍA e TURISMO / CICLO MEDIO COCIÑA E GASTRONOMÍA
HOSTALARÍA e TURISMO / CICLO MEDIO COCIÑA E GASTRONOMÍA / TITORÍAS CM COCIÑA E GASTRONOMÍA
HOSTALARÍA e TURISMO / CICLO MEDIO SERVIZOS EN RESTAURACIÓN
HOSTALARÍA e TURISMO / CICLO MEDIO SERVIZOS EN RESTAURACIÓN / TITORÍAS CM SERVIZOS EN RESTAURACIÓN
HOSTALARÍA e TURISMO / CICLO SUPERIOR XESTIÓN DE ALOXAMENTOS TURÍSTICOS
HOSTALARÍA e TURISMO / CICLO SUPERIOR XESTIÓN DE ALOXAMENTOS TURÍSTICOS / LA VOIX
HOSTALARÍA e TURISMO / CICLO SUPERIOR XESTIÓN DE ALOXAMENTOS TURÍSTICOS / TITORÍAS CS XESTION DE ALOXAMENTOS TCOS
HOSTALARÍA e TURISMO / CICLO SUPERIOR GUIA, INFORMACIÓN E ASISTENCIA TURÍSTICA
HOSTALARÍA e TURISMO / CICLO SUPERIOR GUIA, INFORMACIÓN E ASISTENCIA TURÍSTICA / TITORÍAS CS GUIA, INFORMACION e ASISTENCIA TCA
HOSTALARÍA e TURISMO / CICLO SUPERIOR DIRECCION DE COCIÑA
HOSTALARÍA e TURISMO / CICLO SUPERIOR DIRECCION DE COCIÑA / TITORÍAS CS DIRECCIÓN DE COCIÑA
HOSTALARÍA e TURISMO / CICLO SUPERIOR DIRECCIÓN DE SERVIZOS EN RESTAURACIÓN
HOSTALARÍA e TURISMO / CICLO SUPERIOR DIRECCIÓN DE SERVIZOS EN RESTAURACIÓN / TITORÍAS CS DIRECCIÓN DE SERVIZOS
HOSTALARÍA e TURISMO / CICLO SUPERIOR XESTIÓN DE ALOXAMENTOS TURÍSTICOS Dual
HOSTALARÍA e TURISMO / CICLO SUPERIOR XESTIÓN DE ALOXAMENTOS TURÍSTICOS Dual / TITORÍAS ZS XESTIÓN DE ALOXAMENTOS Dual
HOSTALARÍA e TURISMO / CICLO SUPERIOR DOBRE TITULACIÓN DIRECCIÓN COCIÑA e SERVIZOS Dual
HOSTALARÍA e TURISMO / CICLO SUPERIOR DOBRE TITULACIÓN DIRECCIÓN COCIÑA e SERVIZOS Dual / TITORÍAS ZS DOBRE TITULACIÓN COCIÑA e SERVIZOS Dual
HOSTALARÍA e TURISMO / ACF´s
HOSTALARÍA e TURISMO / AULAS PROFESORADO
INDUSTRIAS ALIMENTARIAS
INDUSTRIAS ALIMENTARIAS / CICLO MEDIO PANADARÍA, REPOSTARÍA e CONFEITARÍA
INDUSTRIAS ALIMENTARIAS / CICLO MEDIO PANADARÍA, REPOSTARÍA e CONFEITARÍA / TITORÍAS CM PANADARÍA, REPOSTARÍA E CONFEITARÍA
FORMACIÓN E ORIENTACIÓN LABORAL
FORMACIÓN E ORIENTACIÓN LABORAL / AULAS PROFESORADO
FORMACIÓN E ORIENTACIÓN LABORAL / AULAS PROFESORADO / Aulas TERESA BARREIRO
FORMACIÓN E ORIENTACIÓN LABORAL / AULAS PROFESORADO / Aulas ANA CASAL
FORMACIÓN E ORIENTACIÓN LABORAL / AULAS PROFESORADO / Aulas ESTRELLA FERNÁNDEZ
FORMACIÓN E ORIENTACIÓN LABORAL / AULAS PROFESORADO / Aulas CRISTINA MONTENEGRO
DINAMIZACIÓN DE IDIOMAS
ORIENTAOROZA
ORIENTAOROZA / INFORMACIÓN e ORIENTACIÓN LABORAL
ORIENTAOROZA / IGUALDADE E CONVIVENCIA
DIRECCIÓN
INNOVACIÓN e FORMACIÓN
INNOVACIÓN e FORMACIÓN / Excelencia
INNOVACIÓN e FORMACIÓN / PFPP
INNOVACIÓN e FORMACIÓN / FORMACIÓN
TIC
Buscar cursos
Ir a
Expandir todo
TITORÍAS CM PANADARÍA, REPOSTARÍA E CONFEITARÍA
CMINA01. Professional English PAN 1º
CMINA01. MP0033. Formación e orientación laboral PAN 1º
CMINA01. MP0024. Materias primas e procesos en panadaría, pastelaría e repostaría PAN 1º
CMINA01. MP0025. Elaboracións de panadaría e bolaría PAN 1º
CMINA01. MP0026. Procesos básicos de pastelaría e repostaría PAN 1º
CMINA01. MP0030. Operacións e control de almacén na industria alimentaria PAN 1º
CMINA01. MP0031. Seguridade e hixiene na manipulación de alimentos PAN 1º
CMINA01. MP0027. Elaboracións de confeitaría e outras especialidades PAN 2º
CMINA01. MP0028. Sobremesas en restauración PAN 2º
CMINA01. MP0029. Produtos de obradoiro PAN 2º
CMINA01. MP0032. Presentación e venda de produtos de panadaría e pastelaría PAN 2º
CMINA01. MP0034. Empresa e iniciativa emprendedora PAN 2º
PONTENCIENCIA