Skip to Content

Módulo node_privace_byrole

Tamén é un módulo de control de acceso aos contidos.

É moi simple de empregar.

Primeiro marcarase na ruta administrar-módulos e logo activarase na ruta administrar-opcións-node_privace_byrole simplemente elixindo a opción enable

Elo fará que se abra unha nova opción cando creeamos contido podendo dar os permisos de ver byroleou editar aos perfís de usuarios correspondentes.

Para desactivalo, primeiro haberá que coller a opción disable na ruta administrar-opscións-node_privace_bylore e logo desmarcálo en administrar-módulos

 

Non se incorpora na versión 5.1

 

 



book | by Dr. Radut