Hostalaría e Turismo

OFERTA DE TRABALLO DEPARTAMENTO DE HOSTALARIA E TURISMO Nº 27/ 19 - 20

 NOME DA EMPRESA: HOTEL CARLOS I SILGAR

SECTOR DA ACTIVIDADE:   TURISMO/ HOSTALARÍA

 

DESCRICIÓN DA OFERTA:

-Recepcionista.

LUGAR/LOCALIDADE:  Sanxenxo.

PERSOA DE CONTACTO:  Leonardo López

FORMA DE CONTACTO:  por @:  direccion@hotelcarlos.es

OBSERVACIÓNS:

Contrato Temporal prorrogable.

Xornada Completa en quendas de mañá ou tarde en rotación.

Salario segundo Convenio.

Características do Posto:

Atención e Asistencia ao Cliente desde a reserva ata a súa saída do hotel.

Atención Telefónica e Xestión de Correo Electrónico.

Xestión de Check in, check out

Xestión de Reservas.

Facturación e Arqueos de Caixa

Facilitar a Coordinación entre todos os departamentos en relación aos servizos dos hóspedes.

Requisitos:

Titulación acreditada en Turismo ou Hostalería.

 Nivel alto de Inglés falado e escrito.

Valorarase positivamente o coñecemento doutros idiomas.

Experiencia demostrable de, polo menos, 2 anos nun posto de similares características.Vocación e Orientación facía o Cliente.

Capacidade de Resolución e Traballo en Equipo.

Valorarase o coñecemento do Programa de Xestión Hostaleira, Protel.

 

OFERTA DE TRABALLO DEPARTAMENTO DE HOSTALERIA E TURISMO Nº 26/ 19 - 20

SECTOR DA ACTIVIDADE:   HOSTELARÍA

DESCRICIÓN DA OFERTA:

-CAMARER@, cunha experiencia mínima de 3 anos.

LUGAR/LOCALIDADE:  Bembrive -Vigo.

PERSOA DE CONTACTO:  Carmen

FORMA DE CONTACTO: De forma presencial (BAR LA CABAÑA - PARQUE FORESTAL DE BEMBRIVE) ou por teléfono: 986 48 63 77
OBSERVACIÓNS:

Precisase de veículo para desprazarse, xa que non chega o transporte público ao lugar.

Tipo de xornada: Completa, 40 horas.

Turno: de tarde, de martes a domingo.

Tipo de contrato: Indefinido, con período de proba de 2 meses.

Incorporación inmediata.

OFERTA DE TRABALLO DEPARTAMENTO DE HOSTALARIA E TURISMO Nº 25/ 19-20

NOME DA EMPRESA:  RESTAURANTE DURÁN

SECTOR DA ACTIVIDADE:  HOSTELARÍA- RESTAURACIÓN

DESCRICIÓN DA OFERTA:

-Axudante CAMARER@, para contrato de 30 horas semanais.

- Axudante COCIÑEIR@ para fins de semana.

LUGAR/LOCALIDADE:  VIGO

PERSOA DE CONTACTO:  Pedro

FORMA DE CONTACTO: Teléfono: 986 49 08 37

OFERTA DE TRABALLO DEPARTAMENTO DE HOSTALERIA E TURISMO Nº 24/ 19 - 20

NOME DA EMPRESA: FEDELLANDO POR GALICIA, SC

DESCRICIÓN DA OFERTA:

Selección con carácter urxente:
Guía oficial con acreditación da Xunta de Galicia
Guía acompañante para excursións.

LUGAR/LOCALIDADE:  Vigo.

PERSOA DE CONTACTO:  Ruben

FORMA DE CONTACTO:  por @: disfrutandodegalicia@gmail.com
OBSERVACIÓNS:

Tipo de xornada: TEMPO PARCIAL

Rango salarial: SEGÚN CONVENIO ESTATAL DE AXENCIAS DE VIAXE

Tipo de contrato: EVENTUAL / OBRA OU SERVIZO

OFERTA DE TRABALLO DEPARTAMENTO DE HOSTALARIA E TURISMO Nº 23/ 19 - 20

 

SECTOR DA ACTIVIDADE:   TURISMO / HOSPITALIDADE

DESCRICIÓN DA OFERTA: Prazas dispoñibles en:

• F&B (azafata / camareiros, camareiros)

• Fronteira (Recepción / Relacións con hóspedes)

• Animación (Actividades deportivas, entretemento)

• Departamento de Spa (Terapeuta de Spa / recepcionista de Spa)

LUGAR/LOCALIDADE:  GRECIA

PERSOA DE CONTACTO:  Makrina Karagkiozidou / Especialista en mercadotecnia

FORMA DE CONTACTO: por @: marketing@jobtrust.gr

OBSERVACIÓNS:

Traballo de verán, prácticas de verán ou formación práctica no negocio de turismo - hostalería, nos mellores hoteis e resorts de 5 * en Grecia.

Requisitos:

• NACIONAIS DA UE.

• Excelente dominio do idioma inglés.

• Unha segunda lingua estranxeira sería unha vantaxe

• Capacidade para traballar nun equipo internacional.

• Boas habilidades de comunicación.

• Traballo en equipo

Beneficios:

• Salario mensual

• Aloxamento e 3 comidas ao día

• Formación laboral

• Bonificación EXTRA de 50 euros por mes de traballo para gastos de viaxe cando se complete o contrato e se envíen todos os billetes e recibos de transporte.

Todos os servizos son gratuítos para os nosos candidatos.

Mais información en  www.jobtrust.gr

 

 

 Logo
Logo
 

Logo

Logo
Logo
Logo
Logo 
  Logo   

 

 

Distribuir contido